被老婆派帽 請盡情恥笑

1001 回覆
3271 Like 91 Dislike
建議直接交換老婆 win win
呢啲先好屌
乜柒都唔肯定就擺人上來先
搞錯左你累到本身無辜的人家散你點賠?
比人hack左
咪撚po啲柒西大陸memes圖啦
衝動大撚晒?
假如比人屈個個因為你搞到頭家散撚埋,而家衝動起上來想斬你30刀ok?
只可講聲加油 衣家d女人比班狗公同女權搞到越黎越自大 做幾錯既野都唔會覺得自己有問題 只會怪係男人身上
🫶🏽好有愛 想同你講聲加油
呀褸豬我朋友個家姐識佢 比你TG 我
你都幾撚弱智
老婆出軌仲要理佢感受
賴喺持平理性咁分柝
實際無喺樓主立場諗過
唔知你男人定女人
但唔該不該你用下個腦同同理心覆post
已經住公屋仲要同奶奶住,比我都派帽啦
咁撚窮就咪撚生啦,仲要生兩件,你估真係窮有窮養呀?
怕唔怕兩個仔將來怪你呀?
你先無睇前文後理呀on9,間公屋個女人有名
而且係公屋唔係樓主自已買嘅私樓
請問點樣趕一個間屋有佢名嘅人出街呀天才
依家轉移資產、停薪留職幾個月仲趕唔趕得切?
口頭認?
同奶奶一齊住公屋呢樣真係搞唔撚掂
只可以話冰封三尺非一日之寒
樓主已經講咗當初係老婆都輪緊公屋
佢要老婆唔要間公屋同自已阿媽住
所以依家間公屋老婆都加埋名,麻煩用下個腦
點樣可以趕一個間屋有名嘅人出街?
唔係講句臭雞間屋就變咗樓主私人財產架大哥
老實講睇完覺得好似, 唔排除有部分對話係google語音,

-訓 錯別字 (唔係語音輸入)
-2個 , 兩老婆都打一樣,正常係兩個
-spacing習慣 兩公婆都一樣
-返
-嚟
-啲
-琴
-咗 以上兩公婆都打一樣

番,來/黎,D,尋,左 都好常見嘅別字,exact7ly一樣,呢個可能性。。。
有勇氣 樓主頂住
佢講得啱
一隻手掌拍唔響
但有問題 唔係出軌就可以解決

咁講樓主一個人出去搵食 無壓力嗎?
放心交頭家比你 你做緊乜野啊

個女人 我諗唔係樓主唔想放
只係對頭家的保護
奸夫都有老婆?
咁點解你老婆搬走
推 支持樓主 支持被派帽就po佢上連登
笑咗間公屋有佢老婆名,趕嘜鳩
淫L到出哂水你都無得唔俾佢返屋企
嬲還嬲,個腦都要用下
成班都係仆街
睇成人台 教你點玩人妻 熟女 sp
就知而家所謂香港人幾𨶙誨淫誨盜

講咩公義之類,,,,
全部都係仆街

點解要搞人老婆
有個oldpat....... 開個tg group 教人

Tg ? 唔撚係同路人用開咩
同路同路同撚埋一齊屌同一個閪啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞