被老婆派帽 請盡情恥笑

1001 回覆
3271 Like 91 Dislike
你自己攞黎 娶個智商情商有問題既人返黎
唔係金主走佬已經幸福過好多單親小朋友
巴打如果你咁都繼續同佢一齊
佢只會玩得更加小心
佢去到出去同人開房過埋夜
玩到咁絕對唔簡單
甚至可能一早已經玩緊
你個乜撚野濕鳩比喻嚟,講緊愛情關係係兩情相稅兩個人同意先會結婚,最小結之前佢地一定係開心過,唔會係好似依家咁嘅情況,唔係根本結唔成
你攞俄烏嚟做比喻,烏根本從未愛過俄,只有俄對烏不懷好意,咁撚九唔搭柒嘅比喻,我真係服撚左你

世界冇咁理想化架
係人都知 "本身派帽已經有問題啦"
你咪繼續覺得 "本身派帽已經有問題啦" 呢d道德遣責同一張婚書一樣
咁嘅形式野就阻到人出軌囉
再唔係考慮下搬去中東囉,ISIS 塔利班果邊有得honor kill呀,條女幾唔鍾意你都要對你成世啦,幾咁美好 你係咪就想要咁樣
結婚前佢對我好好㗎
小鳥依人咁㗎

咁我諗住我養佢 會考零分都唔緊要啦
係結咗婚先知道原來喺騙局嚟
騙徒嘅手法真係層出不窮
你個乜撚野濕鳩比喻嚟,講緊愛情關係係兩情相稅兩個人同意先會結婚,最小結之前佢地一定係開心過,唔會係好似依家咁嘅情況,唔係根本結唔成
你攞俄烏嚟做比喻,烏根本從未愛過俄,只有俄對烏不懷好意,咁撚九唔搭柒嘅比喻,我真係服撚左你

世界冇咁理想化架
係人都知 "本身派帽已經有問題啦"
你咪繼續覺得 "本身派帽已經有問題啦" 呢d道德遣責同一張婚書一樣
咁嘅形式野就阻到人出軌囉
再唔係考慮下搬去中東囉,ISIS 塔利班果邊有得honor kill呀,條女幾唔鍾意你都要對你成世啦,幾咁美好 你係咪就想要咁樣
有仔女都可以出去飲酒
仲要醉
之後唔返屋企 再開酒店
cls 好女人極有限
sorry巴打冇爬哂文, 你係plan左生仔定唔小心
呢樣好多人都中過招,婚前婚後兩個樣
呢d真係時也命乜,無計,只能怪自己冇帶眼識人
及早止蝕吧,放過自己亦放過人地
兩個人若然真係唔夾,何苦仲要格硬起一齊,真係互相折磨到白頭咩
依啲蠢女人俾人玩厭咗就飛架啦
樓主你係有本事既話揾個新嫩口老婆仲好啦
因為大肚而結婚多數都唔會有好結果架啦
大仔我係預咗會有
細仔就係唔小心
On 9 的嗎? 叫你唔好俾飽飯佢食, 唔係叫你打鳩佢啊

做到「剛剛好」,即係唔係「做盡」啦…. 你知唔知自己up乜呀…..
唔係咁佢都係我結婚對象嚟嘅
只係提早咗 大家嘅積蓄冇咁多囉
你都知我d比喻on9就好,你講d野on9過我十鳩幾倍你自己就真係唔知講撚咗去邊,九唔撚搭八,又講乜鳩封建,又殺人,你去驗下個腦先啦師兄
冷暴力衰過嘈,嘈起碼講個問題出嚟

你老婆如果真係有派帽一定係唔啱,但就咁睇段婚姻入面你哋雙方都有問題喎其實

如果今次真係要離,希望你如果搵到下個可以改吓自身嘅問題,唔係又重蹈覆轍
趕你咪趕你 淫婦
同意樓主有野可能要改善, 睇得出佢本身幾大男人, 但條女出軌一樣要照屌
另外, 唔洗樓主post下相就講到乜鳩殺人咁撚大件事先
搵姦夫出黎當滿足自己好奇心又好, 出下氣都好, 唔覺有咩問題
樓主呢一刻都係知自己戴左帽情緒有D激動姐, 唔洗講到佢真係白卡咁先
條友白卡嚟,自己係咁FF d人地完全冇講過嘅野出嚟
住公屋生左兩個憑咩咁大聲話離婚
屌,講咁撚耐一個point都未駁到,拋埋d濕鳩比喻出嚟就當自己贏左,咁撚on9真係冇興趣再理你,你贏撚晒
我睇左你個post了
你老婆最後都係乜都唔肯講?
大陸人唔會講視像啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞