唉瘋 wireless headphone

44 回覆
0 Like 1 Dislike
用緊dash pro 買左唔夠三日已經換左隻 又成日斷線 用返airpod好過

呢個真係伏到喊,想當年俾連登仔水左我買,擺係褲袋永遠會🤣lag機!啲聲好細聲,開到最大聲都唔夠響!

我用緊the dash 之前都有你講既問題 傾電話對方完全聽唔到我講咩
但係E 排update 左os 3 之後講電話清楚左好多 其他問題都冇乜
但係dash pro 就唔知喇 巴打你咩事要換? 本身都想放左the dash 換pro 但又好似又冇乜必要
用緊dash pro 買左唔夠三日已經換左隻 又成日斷線 用返airpod好過

呢個真係伏到喊,想當年俾連登仔水左我買,擺係褲袋永遠會🤣lag機!啲聲好細聲,開到最大聲都唔夠響!

我用緊the dash 之前都有你講既問題 傾電話對方完全聽唔到我講咩
但係E 排update 左os 3 之後講電話清楚左好多 其他問題都冇乜
但係dash pro 就唔知喇 巴打你咩事要換? 本身都想放左the dash 換pro 但又好似又冇乜必要

利申 我都去過代理到換過一對
用緊bragi the headphone
幾滿意

係音質差少少啫
其實諗諗下用wireless 一定有loss 音質好似真係好次要 最緊要講電話清楚
用咗 Bragi The Headphone 幾個月,算係各方面都平衡!價錢唔貴、connection 穩定、電量算可接受,係音質一般啦
用咗 Bragi The Headphone 幾個月,算係各方面都平衡!價錢唔貴、connection 穩定、電量算可接受,係音質一般啦

音質同airpods比如何?
連接iPhone 快唔快?

明明講緊wireless 咁撚大條線都拎出黎講 B粉真係

衝出黎柒? true wireless 先係線都冇

咁我係咪應該叫佢fake wireless 呀
咁撚戇鳩既product都要推 咁大條線lun住就咪鬼學人叫wireless la

柒咗就算啦, 仲要駁

咁撚戇鳩既product都要推 咁大條線lun住就咪鬼學人叫wireless la

柒咗就算啦, 仲要駁

你呢句咪低質囉 自己駁唔到搵唔到論據就叫人唔好駁
戇鳩仔連乜叫wireless都唔識
你咪同班港豬一樣正苦比個普選你咪袋住先囉
咪就係你呢班人搞到香港咁囉
咁撚大條線都仲咁厚面皮叫佢做wireless
咁香港永遠都冇真普選啦
咪就係你呢d人搞到社會/科技冇得前進
比舊屎你都食
除左話你係戇鳩B粉我對你既智商都覺得可悲

全世界都叫呢隻做wireless Headphones , 係得你個on9仔話唔係
原來仲有人以為beats 係under monster

柒咗就算啦, 仲要駁

咁香港永遠都冇真普選啦
比舊屎你都食

全世界都叫呢隻做wireless Headphones , 係得你個on9仔話唔係

咪理佢啦 由佢自己死撐
啱啱買咗jbl但係成日detect 唔到
點搞?

柒咗就算啦, 仲要駁

咁香港永遠都冇真普選啦
比舊屎你都食

咪理佢啦 由佢自己死撐

咁都有得笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞