唉瘋 wireless headphone

44 回覆
0 Like 1 Dislike
各位手足用緊邊隻 覺得好
2k 樓下除左AirPod 仲有邊隻性價比高

腸油!
用緊dash pro 買左唔夠三日已經換左隻 又成日斷線 用返airpod好過

Airpod 好似唔可以單邊用 巴打求屌醒
Beat X from apple

讓一個失聰患者康復
讓一個弱聽患者再一次感受音樂的樂趣
讓樓主為感受真正的音樂而流淚
用緊dash pro 買左唔夠三日已經換左隻 又成日斷線 用返airpod好過

可以單

好波呀青 你地係咪都係13-14k買 定自己訂

讓一個失聰患者康復

Beats 不了thx

讓一個失聰患者康復

茫他必算鳩數

正解

可以單

好波呀青 你地係咪都係13-14k買 定自己訂

我11k賣俾你

呢個真係伏到喊,想當年俾連登仔水左我買,擺係褲袋永遠會🤣lag機!啲聲好細聲,開到最大聲都唔夠響!
Airpod好似最穩陣

讓一個失聰患者康復

讓一個失聰患者康復

屌 連登仔真係曲直難分
一係airpod一係beatsx

明明講緊wireless 咁撚大條線都拎出黎講 B粉真係

motorola verve one plus

6s plus用緊 . 聽歌唔差, 唯一問題係唔知set死聽電話要手動轉去駁係用藍芽
睇怕都係airpods穩陣
B&o h5
用緊dearear覺得都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞