2022 J家討論區(3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
過左24個鐘都完全消化唔到
今日先鼓起勇氣打開fc 段片
開左1分鐘已經開始喊

點接受 海外原因 are you serious?
雖然咁講好似唔係幾好
睇演唱會果時都睇得出有過半都係sho飯
趕走最紅果個發生緊咩事
Centre 走左 對於留低既佢地都好大壓力

真係唔明呢個垃圾事務所做緊啲咩…

嵐+キンプリptsd
「10年後の僕たちに届きますように」

果十年點數出黎?
仲要しょうmr. Tour Instagram 開live 果時仲講緊5周年
點接受咁突然唔至退團 再要退社…
我非粉
但睇到廉同海人個度 真心心up....
嵐+キンプリ ptsd +1
我都去左16號福岡睇 見住佢喊。。。
紫耀担
因為有嵐既經驗 入坑前我真係好審慎
睇埋有冇黑材料先入坑
估唔到
我希望佢地講既海外進出係借口。。。
但走既人同留既人都要好大勇氣
就好似佢地6個人顧住一集孤注一擲去搵Johnny san 談判要出道一樣
雖然好傷心但都尊重番佢地每個人
佢地咁好 感情又咁好
我真係好鍾意睇一團人。。。
我完全明白你
嵐ファン+しょうファン+ 睇15/10 晚福岡
睇レポ果時已經覺得 如果我現場見到佢喊 我都一定喊

一直覺得キンプリ最有機會成為國民偶像既組合
依家諗返起最近しょう講佢鐘意首歌比佢既勇氣
一個咁有自己諗法既人留係j家可能真係浪費左佢
佢絕對值得更加紅

但真係好鐘意キンプリ同綜藝既佢
好驚再無機會見到舞台上既佢

唉 身邊既朋友完全唔明我發生咩事
佢公佈果刻我仲係東京 (前一晚睇完なにわ)
由120分既幸福心情 好似即刻落左-120分
訓又訓得唔好 醒左剩係識得loop Twitter …
我依家摺埋左屋企係咁loop Twitter
睇睇下就會想喊 好想睇多好多次要ちょぎぽぽぽ
求下你比返dream in 傳達十年後既我們

本身仲有諗住睇唔到made in 就睇5周年
但原來已經無5周年…

推しは推せる時に推します

all I learn from 嵐 and キンプリ
明明4周年個live しょう仲我地講緊5周年
如果呢個諗法係上年已經有 咁點解仲同我地講5周年
唔想相信成首dream in 都係假
有可能係成團想迫事務所做某啲野
事務所覺得長江後浪推前浪
情願放棄KP都唔肯做
如果係個人原因冇可能3個一齊退
前SMAP成員中居正廣今年7月因急性盲腸炎入院,早前《週刊新潮》報道他罹患盲腸癌,當時中居所屬事務所以「私人事務」為由拒絕回應,昨日發聲明表示現年50歲的中居因身體不適,要停工休息1個月。

請好好休息
我見好多日飯都share緊有關景子嘅小道消息
我第一次咁傾向相信呢啲未經證實嘅料
如果係真 事務所真係好白痴
呢三個人都係寶藏嚟點解佢會覺得自己眼光同造星能力有johnny san咁強勁
佢地真係寶藏嚟….
有冇人知佢哋3個係咪frd底
我都想問 Twitter啲cm話仲良し3人 但係好似好少見到佢地嘅エピソード
Friend開有期West上法律相談所好似搵咗中島錄VTR
West Tube
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞