2022 J家討論區(3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
終於
真 有出email
關8同SixTONES都follow咗
目前Snow Man剩係follow咗SixTONES
Meme個啪飄好好笑

夾埋UC卡咁出 好正
Meme新劇好睇做戲又勁咗
之前立牌都未出貨又買なにわ公仔 丁家可唔可以唔好搞咁多預購
週邊又係遲到睇con冇手燈用
搞個受注生產好似皇恩浩蕩咁
con goods仲要次次都爆server希望有返會場販售會好啲
我啲立牌仲係出荷準備中如果J跨之前拎到真係要三跪九叩行大禮
Jr好似已經有翻場販 佢果660運費真係好貴
覺得起碼要會場有手燈同扇賣
依家個手燈完全趕唔切 結果要去mercari買
Naniwa又係完全趕唔切手燈同扇係基本需要
結果東京場延期啱啱好趕得切
想知Myojo本野完售係唔係唔會再補貨?
都係想買兩本投票姐 amazon同hmv都冇曬
呀 好羨慕去睇なにわ
本身都想睇東京場 但無假 即日來回唔到放棄左
難得個朋友中票點都衝左先 票通炒到6位數就算円點平都係好貴
中左票真係好正 我就係要買流通既人
(下個星期去福岡但仲未買)
8萬幾yen 既全部都係複數名義 佢地簡哂位先
要純同行入場/QR code 要15萬yen …..好貴

btw 好彩之前なにわ東京場改期 唔係既話日本未開關都睇唔到
出道con真係好貴 但係一生得一次出道又好珍貴
複數名義通常都係天花板位…..不過又覺得有得睇已經好好
exactly 出道con 好珍貴
我下星期睇キンプリ 其實都差唔多價
有啲唔捨得買15萬yen 最後可能買返複數名義算

好想睇埋なにわ!但平日請唔到假去唔到
諗到都好sad 希望之後每年(都抽到飛)去到
睇得開心啲!!!
六位數真係好貴 之前買關8都唔過十萬
我有得入去就滿足 以後出街要扶多幾個阿婆過馬路做多啲好事
以前買關8 3萬都覺得好貴 仲要係蛋頂
而家買票通好多㗎妹寫到明要日本人女性先買得勁麻煩 QR code又貴到傻
而家嘅後輩團好似6萬up係基本
可能係怕外國人唔識日文麻煩日式不安
我朋友係男嘅想買票要搵冇性別限制仲慘
之前買嵐都唔過十萬
都岩 其實睇到已經好幸福

同埋課金多啲fc
以前覺得十萬係天價 而家冇十萬可能票都冇得買
我課左三團立牌 なにわ公仔課曬全員又萬幾円
11月頭SixTONES 月尾 なにわ出single 仲有關8控碟
每個月份糧都上貢J家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞