香港的Vtuber討論區 (11)

1001 回覆
6 Like 12 Dislike
有無人覺得,過左動物節之後,同接數好似多左少少
我上開水既台唔多覺
有啲咩得罪有怪莫怪...
對唔住... 唔好告我性騷擾...
咁你唔好係天台BBQ
港v圈咁多麻煩嘢
仲成日見到啲v親自落場 真係令人好反感
有冇人可以推薦啲清流俾我
我post開link果d
一有咩就咁積極上水
Flirt同Sexual Harassment真係一線差,RIP
冇乜野都係唔好同人VC
要有野打字都可以有野架啦
VC有咩問題?
所以說,港v圈真是一個充滿婊子跟公狗的地方,這個地方的人整個腦子除了在想如何恥笑觀眾是盤子之外,就係想著做愛,sex,做愛,外遇,偷情,跟人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍,一有時間就想著怎樣可以幹女港v,自己的嫂子,堂/表姐妹,女朋友/老婆的姊妹,或是朋友的女兒,朋友的孫女,弱智信徒的弱智女兒、 弱智孫女,老闆幹女秘書,醫生幹女病人,偷東西的女客人主動叫處男店員幹她和幫他口交,老師就想跟自己的學生做一下愛這樣,學生又在想如何幹大奶老師,再不是就是最喜歡在做愛那時拍下影片,方便以後分手的時候,再要脅前度幹多幾次分手炮,女v最流行跟男朋友吵兩句嘴就馬上找男v談心事,談不久後又做愛,男v問她可不可以內射,女v搖頭說不,但最後還是被射滿滿,所以說,這個地方真是十分淫亂。
所以說,港v圈真是一個充滿婊子跟公狗的地方,這個地方的人整個腦子除了在想如何恥笑觀眾是盤子之外,就係想著做愛,sex,做愛,外遇,偷情,跟人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍,一有時間就想著怎樣可以幹女港v,自己的嫂子,堂/表姐妹,女朋友/老婆的姊妹,或是朋友的女兒,朋友的孫女,弱智信徒的弱智女兒、 弱智孫女,老闆幹女秘書,醫生幹女病人,偷東西的女客人主動叫處男店員幹她和幫他口交,老師就想跟自己的學生做一下愛這樣,學生又在想如何幹大奶老師,再不是就是最喜歡在做愛那時拍下影片,方便以後分手的時候,再要脅前度幹多幾次分手炮,女v最流行跟男朋友吵兩句嘴就馬上找男v談心事,談不久後又做愛,男v問她可不可以內射,女v搖頭說不,但最後還是被射滿滿,所以說,這個地方真是十分淫亂。

去翻黑暗串, OK?
搞到個Post腥臭晒
個po好撚馨香咩依家
黑暗串腥唔腥臭我唔知 但港v圈一定好撚腥臭先
btw 唔好跟咁貼啦 小心炒車呀
有咩猜測陰謀論,甚至叫啲v畢業麻煩返黑暗串
都係嗰句呢度推廣用或者間唔中討論一下港v發展之類,比盡你入嚟尋仇都ok
但係其他嗰啲真係返黑暗串傾,唔想啲人想入坑淨係食花生
無咁大道理
純粹覺得篇潮文太低俗
你叫啲v唔好成日做埋啲柒嘢咪冇人食花生囉
呢個po有浸機油味
某啲港v低俗啲
岩,俗不可耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞