[ONCE] TWICE討論區(210)你今日POP咗未之林娜璉solo大發&幾時團CB呀!

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
呢集好sweet

push

點忍
Celebrate 的確好有舊歌feel 希望8月cb 能夠保持水準
突然間諗起
係咪又要等itzy打完歌先會有預告睇
跟住mi na一齊喊
遲咗幾日但想講少少全員續約嘅感想
我cheer up入坑到而家就快6年半
老實講飯twice係開心又難過
haters數一數二多、公司成日令人失望、南定效有情緒病等等
但一路追咗咁多年
我都估唔到自己堅持到
講真唔係全員續我會幾傷心
話冇驚過就假嘅,呢幾個月成日患得患失
所以到終於塵埃落定真係好激動
好多謝9個成員咁愛twice同溫屎
好似家姐所講咁溫屎真係放下左心頭大石,真係擔心咗好耐

雖然知道佢哋九個感情都好好,但經歷咗咁多野,生理心理嘅問題,仲有咁多外國成員我個人以為真係冇機會全員續約,知道全部續約嗰下真係好開心

真係好多謝佢哋繼續願意陪溫屎
Cheer up入坑+1 Twice真係一路陪住我走
冇咗佢哋都5g點算
宜家先16號
8月頭先有預告 都好正常
雖然係b side但feel special後最有以前感覺嘅打歌舞台係up no more
可惜唔齊人,垃圾武肺又搞到睇唔到con嘅live performance
想佢至少出下timetable
不過應該都唔洗諗
九成唔會 出得Timetable即係準備係咁出野
好cute
Mubeat live voting
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞