想買頸鏈比囡囡

41 回覆
1 Like 34 Dislike
鑽石咁無品味...
樓主巴,補充句,唔好抱大期望in store買到pop H,online store一上架秒被掃空。因為真係好多唔係H嘅loyal customer吹捧。

利申:我係為個女人配咗好多H交咗好多學費嘅傻鳩
睇睇下B.Zero1覺得好靚
有啲想買
係靚嘅,出咗咁多年都仲係順眼
近年搵mirror吹捧,都驚吸到人買,繼而玩到濫哂,好彩仲未
清仲有冇其他系列 or brand 推薦?
好撚俗
呢粒太中性好難襯衫
一係買細粒啲嘅version不過兩萬幾
唔好喺女人面前咁講呀,我喺手袋post被啲女人屌撚到傻
Ambush
女人一般戴太大粒 同埋個feel 有啲似係為左Bulgari 個牌子買最平個條咁
一係試下Tiffany chain link/ 粒豆 / T-smile
VCA
想買一線brand但又唔想咁大路咪買下Boucheron Buccellati

呢條簡簡單單都係萬頭
睇你女朋友戴開嘅jewelry係咩色比較多
或者膚色啱戴d咩色嘅jewelry
如果膚色偏白/本身都多silver jewelry
ching揀呢條bvlgari都抵玩又易襯
但係如果膚色偏黃/黑嘅話 就建議揀返d暖色系嘅首飾
可以儲多少少彈藥 印象中一萬中就可以入bzero1嘅入門款 經典款唔會過時
唔建議買costume jewelry 質素問題
大概幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞