想買頸鏈比囡囡

41 回覆
1 Like 34 Dislike
巴打們有冇咩好推薦
$5000左右
暫時睇中呢條

唔該
Pop H
唔該巴打
幾正
專門店有冇mini pop H賣?
有冇咩brand推薦
carat london 好唔好?
Hermes H款囉
辨認到高 好似都係4000左右
專門店有冇?
有我聽日去睇
巴打去完可唔可以幫我睇下係咪就咁走入去買唔買到 pop H頸鏈

如果唔洗配貨我都想買條
好 我聽日入去睇下
利申 毒撚少驚
可以搵啲水貨店既
平啲 但要搵下啲有信譽既地方
carousell點睇
佢話有單
Georg Jensen?
有鑽石都係7千幾
海港城仲有coupon可以用

其實點解會買mini Pop H 嗰啲鍍層嘢上去嘅jewelry
好似話俾人聽我唔夠錢買但又貪牌子所以買最入門淨係可以鍍金

如果想買啲辦識度高嘅不如草多啲一炮過買VCA或者Bvlgari嗰啲
雖然可能都係買入門款但起碼用料好似好啲
可以試下既 自己睇清楚搵啲好少少review既
無要求就買pop H,大部分戴嘅都係買唔起Hermes,衣著極普通嘅人
tiffany&co呢
Tiffany款好一般,被LVMH收購之後都係無乜改善。係勝在925 silver
邊間cp值高
拎$5000去jewellery brand,您揀嘅bvlgari save the children真心係cp value最高、最易襯同最timeless嘅選擇。

拎$5000去fashion brand洗,選擇都有唔少,不過大部分都係電鍍貨色,唔夠durable。而且相對嚟講會比較有設計特色,有人會嫌唔夠長青易襯,睇您同另一半要求。如果接受retro設計 (雕花都值回票價),可以睇睇Gucci,牌子見得吓人,用925 silver,會做舊化,唔怕用到變黑。係衰在開始濫濫哋,因為之前可以用海港城coupon。另一樣遺憾係近排啲款無之前咁靚
唔該巴打
zero1 都幾靚
但係要幾皮野
明明聽同事講皮幾only

有分長短版,以前得女士短size。兩者價錢差距明顯。
N年前買都接近兩萬。
買有ceramic嘅平d,而且young d靚d
幾歲都唔講
太細個戴Hermes 好老土喎 (可能我窮L角度)
好撚多後生戴pop h喎
貧窮限制想像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞