基本Gaming Laptop 求推介

67 回覆
0 Like 13 Dislike
買Lenovo 果部就自己睇路喇
外國好多post話會overheating
打機會超過100度
玩Minecraft都會過90度, Minecraft已經算係最少rendering既3d game

我諗成日打機應該一年後就打柴
仲有好多砌機sales,係咪都叫你自己砌
你意思係laptop 果部Legion 7 還是desktop Legion T5
加少少系列
legion t5 用intel 11代係過渡產品黎
仲要得3060
未計藍畫面保養差
你錢多咪買黎玩一年半年
巴打,如果我上面揀,即係你建議呢部嗎? ROG Strix (G713RM-LL151W) 百老匯選擇唔多
咁大獲
唔通因為咁所以扮特價散貨
今日去左門市睇,原來有啲款係網上無
巴打們HP Victus 系列又點睇? 萬四蚊果行會唔會好過Lenovo Legion / ROG

呢部我之前都有諗過但較位郁得好緊要,同埋話B&O出既聲但好差,最後放棄左
我買ROG Strix G15 (2022)
G513RM-HQ332W又無事,你出咩事?
我老婆果部又係藍畫面

仲要個喇叭細聲到,以為係我部機問題,點知google全部型號都係咁有呢個問題
我asus A15 用左兩年,常打機,未試過有藍畫面
連登仔就係咁賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞