Tiger@MIRROR鮮浪潮自我介紹:大家好,我係下弦嘅Tiger!

289 回覆
2261 Like 54 Dislike
非鏡粉 但話人之前做好小小資料搜集先 唔好亂咁屌人 自己柒就廢事啦 維基都幫你搵埋,2018年第十一屆超凡盃標準舞及拉丁舞全澳公開賽, Tiger 冠軍。
順便推下下弦Stanley 如果唔係Antony 同tiger升左佢就下六; 佢做戲幾自然同跳舞其實非常之好. 如果的士陳都紅到,Stanley 應該有D market

https://youtube.com/shorts/4LK9snq4vqw?feature=share
因為港女無撚腦
屌奶星又非鏡粉

Mirror每位成員既身價係幾多?
https://lih.kg/hCrgOT

非鏡粉都知邊個跳舞掂拎過獎,非鏡粉都知有件叫皮皮
話撚左班人,一個開post另外一堆就搵野讚話好好咁捧架啦

好過講嗰啲做自己嘅廢話
ViuTv打手肉酸到呢
仲要扮唔係fans 做鏡粉好失禮你咩而家
全澳冠軍 我以為你講緊全澳洲
原來係全澳門 真係笑撚死
Alton唔係喊,就係懶勵志廢話,唱跳都甩,係奶到lokman鞋底,唔係俾人淘汰左廿世
入嚟就係想講呢句做得幾自然 冇乜經驗嚟講算係咁
嬲到覆兩次,非鏡粉
完全唔知佢係邊個存在感低到
唔知點解Stanley 所有野都唔差,但就係唔吸引你去睇,一句講晒冇吸引力
因為佢條女乞人憎
利申:覺得大表哥唔錯
似你老母咩 揾 Harry Styles黎比簡直侮辱咗 Harry
身高 外型 聲線 都勁似某位本土派前立法會議員
連登係鐘意推啲唔紅既人架啦
到推到佢地上弦一樣會反
佢長頭髮反而幾好睇,之前短頭髮柒柒地
米五版harry styles
好老實有幾多個港男留長髮留得咁好睇,男排女將做隊長呀檸又做得好自然,點解佢要係下弦
師兄啲美觀……
無啦啦都要話屌打9成連登仔
講到而家有連登仔拎自己同佢比咁
懶清醒咁
做咩啫你
有冰冷感!
好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞