【 主耶穌降臨酋長球場 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMLXVIII

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
玩花式足球啦

即deal
碌地王,送都唔要啦
Done deal 未
Jesus
Rap done
下星期應該jesus 登鵰,馬天就好似話基本傾好,rap就仲等緊疤

呢個weekend啲風就咁吹
Pin this
阿達如果要用呢種防中 用返拖就得
好明顯阿達唔用齋掃蕩防中 講都多餘
Gabriel Jesus on joining Arsenal :

" Growing up I was an Arsenal fan. "

" I loved Arsenal because of their great Brazilian players. In the invincibles team you had Gilberto Silva, Edu, and of course my favourite, the Romford Pele 🇧🇷 "
拖如果生生性性 做輪換其實幾好 睇過佢踢意假 其實唔差 一定好過老公狗嗰啲先
在《Talksport》的節目中,Darren Ambrose 說道:

“ 我想阿迪達再次給自己施加了壓力。去年夏天,阿仙奴是引援花費最多的俱樂部。在目前情況下,阿仙奴看起來在引援花費上處在領先位置,他們有望再次成為引援花費最多的俱樂部,儘管這要取決於其他俱樂部的做法。”

“ 我覺得這對阿迪達來說是非常棒的事情,他正在打造一個屬於自己的陣容,一個龐大的陣容。看起來,阿迪達是唯一一位意識到下賽季將會有5個換人名額的主教練。”

“ 如果阿仙奴能夠得到 Gabriel Jesus 和 Raphinha 的話,這將是兩筆非常精彩的簽約。車路士和曼聯目前沒能引進任何球員,只是充斥著和多名球員的緋聞,我覺得這是令人擔心的事情。”
barca想買raphinha有少少似當年係羅馬打劫malcom咁
Farewell?
聽日耶蘇降臨
Jesus 到咗Colney training ground

問題:全隊有幾多個Gabriel
達蛇下季挑戰英超雙雄
簽列馬剋制夏撚紐尼斯
拖狗唔止球商問題
係人格問題
唔好再講用呢隻25狗
但係最尾阿積士輸撚左

踢波就踢11個人嘅
依條片,耶蘇同史達0幾夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞