【 主耶穌降臨酋長球場 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMLXVIII

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
希望佢一個同時頂到Partey 同Tierney個位
上年就係呢兩個位傷到冇人頂
好搞笑
而家成班明玩野唔肯走
今年簽成堆國腳
如果清埋人就癲了
但鏝水魚價一億買grealish
雲加點都應該要走
佢始終都老,點都要搵個後生既交接
世界盃支持巴西隊!
唔係計買返嚟幾錢,計market price
斜恩、 蘇亞雷斯、Ozil 從來只可能黎一個, 跟住就係施治嗰年唔買前鋒,靠基奧特嘥咗Top Fit燒山xhaka 個位如果係簡迪........72m 如果唔係射咗落比比度........ 啱啱果年如果唔係中場崩盤.........

總之唔可以再發生了, 趁依家有大水喉買夠人冇得再賴
唔見你屌高普哥狗打熱狗唔識防反
balogun打半季踢吓杯仔 下半季借走la
最搞笑係坦克班舊部都唔想跟佢
一個教練一定要買指定一個人先識教都幾廢下
其實真係好睇好耶蘇完全fit到牙達體系
曼城利記關我撚事,你用曼城同利記既實力同阿記比? 人哋兩隊今季入幾多球阿記入幾多球? 依家就係阿仙奴輸左場波搞到無左前4。 曼城輸哂兩場一樣拎英超。 利記對熱刺點解要打防反? 佢哋要贏唔係拎一分。 我哋對熱刺唔輸已經好大機會可以入到前4, 個情況都唔同
阿達搞唔掂冇左party既plan b出年都係難搞
沙哥單防
托狗回歸唔買
咪又係輸 一撚樣
達仔要由後場搓波上去,就係要呢種用波好有 個人技術嘅人,仲要有長傳,千祈唔好畀獌打劫咗 好多師兄以為係買後備, 我覺得佢高班過我哋後面班人,我係睇好佢正選的,係睇下頂xhaka/白T定打CB
打中堅純粹驚佢太過短
你幾時幫手開返啲唔經唔覺阿狗已經幾年無踢歐聯個啲po燈燈佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞