[we need more 鵰] 曼城枱底金錢足球勝利暴發戶球迷討論區 295

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
古古未firm
Zack Steffen is set to join Middlesbrough on loan from #ManCity.
[via @alex_crook]

#ManCity are set to bring in Stefan Ortega once his contract at Arminia Bielefeld expires on Thursday.
[via @TyMarshall_MEN]
古古唔尼亞
想要Gavi
睇佢踢到好有美欺後生個feel
Sterling - - - - - - - > Chelsea , Here We Go
唉屌
比車買到我地就賣唔走丁
走耶狗廢碧肯唔肯入番隻快翼架
Man City Legend and Striker Paul Dickov Apologize for Today's news and Promise it Tomorrow on Twitter:"Sorry to keep you hanging folks…..looking like tomorrow now 🤦‍♂️😂😂😂……still v exciting though 🙌🐝🙌"
軌想要晒
呢個今日真係開始傳
真高艾雞丁力又要買人補
後備好用
嚟到再講
如果成事咁就可能唔買丁
要屁馬寧願要美斯
不過要洗錢而家唔值
點解仲未買閘
cucu呢
全部都係等7月1號官宣
未到佢啦
係都兩個葡超兵先
其實有時多仔比拜買德甲人買得仲癲,但無人話
如果用多啲龐馬
等埋艾華利斯歸隊
就算真係要賣史達寧
前面其實都夠人用嘅
轟想定唔想?
車迷唔想
杜曹想
Chelsea hijack左Raphinha
不如阿狗簽埋丁力啦 差唔多姐
如無意外應該會咁樣開季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞