[we need more 鵰] 曼城枱底金錢足球勝利暴發戶球迷討論區 295

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
今季場上態度耶>丁 no doubt 啦
基本上近3季都係
仲記得丁力歐聯決賽係咁傳失波都唔逼搶番
耶鮮當打 英超證明自己
後生 經驗好 起馬60M啦 平放比阿狗了
同達蛇咁老友 友情價枱底數得啦
Brighton are aware of rumours concerning Marc Cucurella and #ManCity but they are in a very strong bargaining position. They have no interest in selling, and so it would take 'something pretty sizeable' to get him.

[via @sistoney67]
單場入過4球
入過4球嘅對上係耶鮮 迪布尼 阿路 迪斯高邊條撚屌賣迪斯高
果時賣佢合理既
係到都有個樽頸位 果時又唔知做乜鳩走去拉邊
斬比牙路頂真係笑撚死我
戰術問題啦 個陣無供應
我唔太信佢會自己無啦啦走邊
拿斯尼後生5年跟哥狗就係小白級數
迪斯高就係利雲
總之果時見到佢出波比牙路真係睇撚到呆撚左
好記得有條片係哥狗勁認真教緊丁力
少爺仔係後面望住勁葡萄
【傑志足球學院舊生葉雨晴加盟曼城女子U14】

曾於傑志足球學院接受訓練的13歲女將葉雨晴加盟曼城女子U14,她於2015年,僅6歲時加入傑志足球學院,直至去年年尾離開香港,離港前在傑志足球學院接受訓練6年。

傑志在2019年曾邀請曼城來港踢表演賽,當時仍為傑志足球學院學員的葉雨晴,與曼城早已結緣,當年曾接受曼城官網訪問,她除了有機會與哥迪奧拿合照外,亦曾與德國國腳根度簡見面。

自從那一場傑志對曼城的表演賽後,葉雨晴就成為了曼城的球迷,如今如願加盟曼城女子U14,將會披上愛隊的球衣比賽。

祝願葉雨晴在英國能夠盡展所長,球技更進一步!

重溫當年曼城報道:
https://www.mancity.com/news/club-news/club-news/2019/july/dream-day-for-kitchee-youngster

丁力早熟 暫時未殘我哋甩到手就係3win 希望有隊用得佢好
其實佢應該都岩熱刺車仔
當年佢係利都係靠防反起家
防反最緊要把握力高
丁力最勁就係自己搵到機會自己炒
似足timo werner
去車啦
阿簽左個美國龍
達sir真係想抄足十足十
Santi Aouna

🚨 Info: Riyad Mahrez 🇩🇿 has been offered a SHORT TERM contract extension by Manchester City.

• From sources close to the board of Citizens, discussions are progressing well.

• Not agreed yet but optimism reigns.
想激死車狗
丁耶加埋賣到過億就好啦
趁佢哋依家仲有價有市好放啦
但放哂佢兩個之後真係希望補隻快翼
市場上有咩快翼啱我哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞