「小眾過頭到唔記得?」有人話SONY 14mm F1.8 GM 太小眾....

56 回覆
35 Like 8 Dislike
仆街中國人仲想水人買佢倉底貨rx10iv
邊個話14 1.8 淨係可以影星用?

你弱智定無知?
已經有巴打講過拎嚟行山
大把巴打買咗14GM
連不蛇都證明你弱智
你擘大右腳屙篤尿照下自己個柒款啦
你果然係盲閪嚟
支那弱智大陸仔 reganlam
我邊度水人買RX10IV呀
無證據又想老屈呀?
你繼續表演出醜啦死大陸仔

你睇下你幾撚柒呀 reganlam 係不蛇個post 抽件大陸仔水,點知俾左膠抽鳩返你呢件蝗語+殘體字大陸仔笑人係50步笑100步

結果左膠佢笑柒你嘅留言有咁多正皮,而你呢件支那大陸仔就收負皮,證明你幾撚柒呀,你屙篤狗尿照下自己個狗樣啦死支那大陸仔 reganlam

又多一支14GM,仲要係canon轉會罪大就入,真係唔少人買,死支那大陸仔 reganlam 又話小眾又多位巴打刮撚到件死大陸仔啪啪聲嚮

又多一位入咗14GM又證明支那大陸仔 reganlam 係盲閪同狗噏當秘笈14GM小眾?小你老母
好鐘意睇三島巴開post
雖然粗口好多
卻有一種無比嘅痛快感

我諗可能係你講得有道理
根本駁都駁唔到
因為我開post講嘅都係事實
好嘅嘢就要讚,就好似Nikon Z9同14GM咁
對付啲扭曲事實嘅賤種,就要狙擊,我從不留力,就例如 reganlam 呢件死賤種大陸仔

仲要咁有心機追擊班友到依家
認得巴打有份一齊狙擊過三舊水乞兒 sblbons
係,個乞兒狙擊到依家先縮係Canon po,之後連人都唔見埋,應該乞緊錢還卑citi

比起嗰乞兒呢排mon po成日見到嗰2-3個癲佬真係精神勝利到痴咗線咁

嗰3個緊係指呢3件癲狗啦
呢啲唔洗講得咁明顯嘅

又多一位巴打買咗14GM死支那大陸仔 reganlam 又俾一位巴打刮撚到佢啪啪聲響
大陸仔 reganlam 好似死咗

又有巴打入咗14GM,今次仲要係一個禮內已經有兩位巴打入14GM大陸仔 reganlam 又再一次俾啲巴打刮撚撚到啪啪聲響

話緊你呀死大陸仔 reganlam 做乜唔敢回應呀?死撚咗呀?定縮返入你老母狗閪入面不願面對呀?大陸仔
條賤種支那大陸狗 reganlam 係咪冇上水喇

件賤種大陸仔 reganlam 已經不願面對,而家死撚咗去幫含柒咖喱黃耀華呢件何君堯fans藍屍奶屎眼
小朋友齊打交
當呢到Facebook?
唔滿意咁你咪死撚返出去囉
傻閪
第一日上攝台?
追擊戇鳩仔都唔抵得?
定你係支畜reganlam嘅朋友
reganlam 呢件廢柴大陸仔唔敢入呢個post 度回應你,扮睇唔到淨係敢縮係呢個post 度背後屌鳩你

[url]點解無人講今個禮拜 HKCIF?
https://lih.kg/3115720
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
屌 條賤種支那狗reganlam
唔敢入黎 只係識得周圍叫
個名已經臭到唔臭
諗諗下條仆街應該好撚掛住俾我屌o既日子
前世未俾人屌過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞