FIFA22 Ultimate Team 討論區(184) 棄驚唔棄賭

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
卡子未到1點就咁搶口
呢到啲老屎忽好撚串
又圍爐又玻璃心啲名又弱智
睇你自己陣有咩卡,隊短最百搭,
隔隻icon中前場又可以夾其他聯賽
睇比數隨時轉陣踢中場同左右閘都得

同埋你踢五後,兩隻中場最好一個係傳到波

我而家用緊巴西隊長右閘,入驚轉去cb
Spin塞落去踢右閘,中場韋拉同簡迪
但效果一般,中場兩隻好搶得但轉唔到守為攻
wl都成班大陸仔係到互撞屌你個西
主要係卡字頭拉低曬平均智商
會有team 3仲可能有team 4
隻ss Felipe Andersen 已經nerf到喊,跑唔郁又唔識走位
D1對面一定有真朗/古/韋,點打呀
韋真係基本盤
Champ應該唔似掛可能對方見ping高
而家正常D幾都有韋

in game 陣 上中下邊個好
隻sbc cantona 已經整咗個89kaka 就未整
但突然覺得mane 世三係正前好似係最好?

其實主要係諗緊而家唔知整唔整埋隻cantona定係真係整kaka再mane 世三打前算
Sm 勁就用大帝
如果用cantona 嘅話咁應該用世三拍佢定mane 好
卡狗尼排挽咩陣牙
平時太閪?
屌你隻tots 包皮屈撚到,對面齋用5後衛+L1+三角已經打得贏,完全0戰術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞