FIFA22 Ultimate Team 討論區(184) 棄驚唔棄賭

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

估撚到又係輸
DLLM

有tav了
[img]https://na.cx/i/WGXufmH.png[/im]
有tav了

恭喜!!
今季繼續好用
但難夾chem
我後備sub出黎尻跑尻撞幾過癮
慶祝狗/fifa西人死全家名單:

1. Edwin__Yeung 2. Circlegary 3. Exact_lollipoo3 4.daviddavidtom
5.ProudOf_Hkpeople 6.Etbaba 7.samfootball17 8.saitse85 9.BryanLuk
10.eric247561 11.WhereChun 12.anson6453 13.samchan1249
14.augus819hk (用恆大做隊徽, 相信係大陸狗) 15.lp_1018 16.gabrielmak92
17.kinleung1234 18.d_villa0721 19. bin766l 20.FujiwaraHarunobu 21.yangda819 22.SWORDFISH_FNA1 23.Matos_ckh 24.PaulChung_CML
25.frankhk531 26.patrickcheungwai 27.michael0153 (後場猜波狗)28.madherohk
29.leokfma 30.fonghimmy1991 31.Nyeung2132.VincentW1990 33.Weiyuc414
34.lhtHank 35.loc_trg97 36.unknown720 37.Ethantam 38.coolio_c23
39.wf38546 40.iqw1123455678 41.HolidaySilence 42.kafai6226 43.HolidaySilence
44. JW_HKG 45.nickowong 46.HLW333 47.clockhk 48.bigironman 49.Haiti_509_ 50.Marphychan
51.ThePeterWang 51.almighty_fooddd 52.kokeo1010

祝你老母老豆比狗屌,生生世世做中國狗我屌你老母,打個機都咁撚西你係咪食撚佐屎。
屌你老含家產興祝夠未, 你老母比狗屌, 你老豆被十條黑鬼雞姦, 你親眼目睹隻狗屌你老母,睇住你收尾果幾年。
前幾日打ultimate cup對到佢 原來唔識用sm 淨係死衝爛衝
1-1

閪到出血……
Good win喎
哈哈哈
新手繼續問
1. Ultimate cup 輸得多rage quit係咪禮貌嚟?反正都係輸唔好浪費時間
2. 點解啲師兄要In game 轉陣?Chemistry會有幫助?
3. ICON係咪連咩人都最少黃色線?

麻煩哂咁多位,問咗咁多同埋抽咗咁多卡,DR雖然都係輸但係開始入到波,被人SM中多左少少快感
1. 唔關禮貌事 贏唔到就會曬時間
2. 夾chem / 有d左右翼位人可以拎黎打其他位
3. 係 同國藉就綠
條撚屌半場唔夠lead住一球就想喺後場搓到尾
個silver select根本係整比撞frd撚嘅完全入唔到場
1: 唔需要rage quit, 不過有啲toxic 玩家見你弱會後場猜, 打擊你, 咁睇你點睇啦
真係唔夠打, 你可以試下搵方法入佢一球, 或者就真係走場囉, 你玩game, 唔好俾隻game 玩你

2: 係, 好多巴打既球員錯晒位置方便夾chem, 例如451 陣式, 勁難夾chem 既法甲atal 放係st 位, 兩張icon 連住再夾bellingham 咁。咁atal 冇理由真係踢st 咁浪費, 就in game 轉陣放返去最強既b2b 咁。
慢慢消化in game 轉陣意義啦

3: yes, icon 夾chem 非常方便
呢到好多巴打話唔志在 會叫你唔好奴
你會唔會拎隊全銅打人全隊Special Silver?
唔係撞FD根本冇可能贏,除非勁到Pro player咁
根本應該銀對銀,銅對番銅
呢下常識用下屎忽諗都諗到啦
EA班人都痴鳩線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞