【I/A】App台新Game討論及吹水區(25) - 中資即神作 不在此討論區範圍內

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
ZeniMax Asia 近日宣布,智慧型手機遊戲《英雄骰子(暫譯,ヒーローダイス)》即將於 2022 年 8 月 31 日結束營運。

咁快
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=234080
笑死,3個月就執左
唔知wow左未
睇其他服攻略最大問題真係唔知依家要練邊幾隻好
因為台版早過日版出
台版係2021年頭出,日版係年尾
https://counterside.nexon.co.jp/
出左半年好似幾岩入坑
練馬全程開vpn都係咁練
金主走佬應該可以搵到下手嘅

King's Raid 開發商 Vespa 的大規模辭職已被證實是真的。一位負責人表示,招商引資計劃被撤回,導致大規模裁員,他將盡最大努力規避退市風險。

今日有另一間俾大公司收購咗
Kakao Games 已確認以 1.2 萬億韓元收購< Odin >開發商“Lion Heart Studio”。
好彩當初玩左唔夠幾日就棄左
佢開服第一個活動真係趕走哂9成人
依個又有咩花生
好難講,不過刷首抽係我見過最良心既一隻驚
禁一個制就刷一次,當初邊睇戲邊刷,禁左個幾鐘先刷到想要既
佢開服無乜福利活動,好似開服就放生左隻驚由佢死咁
第一個刷6星角活動仲衰,要最少刷成99場仲要唔係100%掉率,重點係隻角廢過扭蛋角好多

正 等香港app store出
咩驚
開羅新驚 經營飛機場
真飛機場你都岩玩
有中文?
Vpn 咁煩 不了
說個笑話 三上真司
玩真好過玩假啦 冇波揸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞