【I/A】App台新Game討論及吹水區(25) - 中資即神作 不在此討論區範圍內

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
2年半左右
隻驚泡服嗰陣我已經開過POST
【I/A】COUNTER:SIDE 카운터사이드 (1) - 2月4日 11:00 開SER【五大訴求 缺一不可】
https://lih.kg/1860128
啲SKIN真係好撚正
正skin,極簡化農既過程,多元素玩
pvp仲要有得揀同電腦定真人拳皇依下真係幾癲下

國際服仲要岩岩開左1個月要追易過借火
佢個skip真心建議所有驚都學下
良心到癲
連skip都有3種真係好痴線...
如果七屎d裝好似佢咁易玩我應該唔會棄...
好咸濕............
講到咁真係要試下 但國際服多唔多人玩
ios要去美國store
隔離po 1個月推左半個po咁,未去到好多人玩但都未至於死水
都係志在聚下人

依家起手一係買ac一係刷到有覺醒mina先,好起手好多
七屎要開鳩住隻驚刷龍都算 反正無課撚都無咁撚多葉
有次官方話會回應玩家長期落嚟嘅問題
有個問題好似係請佢地PVE取消咗個隨機15%抵DEBUFF
之後佢話唔撚得 話咩隻Game個精髓就係有依個系統
精你老母咩精
你老豆射篤精落你老母個臭閪度生咗你依舊垃圾出嚟就真係浪費咗篤精啦 精
想問日服係咩環境,
睇日文舒服過睇英文
日服好似都係支那代理
同埋英文界面睇睇下就慣
我開頭都好似你咁諗
英文有牙咩
你記錯台版、定係當咗日版蔚藍

counter side日版nexon自營,台版支那代理
蔚藍檔案就倒轉
所以我先玩蔚藍
啫係無驚玩
日版都係直營?
咁都無人玩真係無天理了
隻驚人設好吸引,當初都係因為咁去玩
講緊咩驚
未來戰 Counter:Side
其實幾好玩 不過pvp唔夠多角會俾課長屈
頭先比隻102 覺醒hilde 推土機咁撚樣車過我兩隻102

隻驚打ranked 都係平常心算
strategy 先滿足到我呢啲廢人
要去邊個國家dl 先係國際伏非支那?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞