一拳超人 211話

1001 回覆
73 Like 11 Dislike
可唔可以講係邊個post 或者大約幾時既post講
睇返漫畫出既時間去搵舊post搵搵左好耐都搵唔到 係咪記錯時間?

咁既情況下可唔可以講多少少 大概個推論同有咩証據

而家一邊有舊証據証明去到某個時間係合作緊
一邊係話有討論有人post過某種形式既推論 或者印象中有証據話反左面 但個推論既內容唔講清楚

咁個跟時間去總結始終係:

1 去到某個時間仲有証據有出name仲係合作緊
2 個個時間之後直到而家除左買漫畫宣傳就無互動
3 實際上合作方式有無變動係未知 但官方上都係寫one原作村田作畫
日文個時係鬼講佢2個反面
係重製球棒同king加入戰場個時d on9劇情同正撚樣細路
搞到日本讀者炎上
之後佢地 Twitter 被人係咁要求再重製個話唔好咁畫
再求後續跟進

點解村田最後一次因原版劇情改完甜心後,忽然間唔再跟。
然後叫晒球棒同背心番戰場鞭屍?

日本果邊巴打講晒話反面,同唔可以再畫原作同發言,影響村田劇情同讀者,如果唔係就冇錢分,

之前位巴打講到似曾曾,
想問ONE同村田反面後仲有冇照出原作?
個話重製日本有炎上 但係係屌內容
日本個面冇講過佢2個反面
係台灣香港係到自己話佢2個反面
唔係呢度喎,師弟,日文果度講再前D,唔係KING喎,KING有去戰場,
之前幾個巴打係講緊背心球棒正能量唔跟劇本果度呀。
重製彈弓彈king球棒個時日本有炎上話劇情好撚on9
但日本個面冇提過佢2條友反面
係香港台灣係咁提
哦,同之前幾個巴打講個版本有少少唔同

不過咁之後點解冇出原作?
再前D仲係醫院果陣呀,唔係彈弓
鬼知
我又唔識one同村田
但反面一定唔係日本傳出黎
好似大陸個面傳先
復活應該100%
冇左徒弟完全冇左個下把位,老師變番孤身一人

而且個角色真係唔差,後面又有好多後續劇情,我真係點賭佢都唔會死,不過冇左半個頭加核心都冇事,真係幾屈
頭又爛左一半 核心又離左身
之前都未試過爛成咁
咁都有得復活
冇記錯個時係大陸傳2條友反面
所以one係咁畫原作
打算原作版當真一拳 所以原作最新d劇情同重製完全唔同
水龍話唔識老師
但之前one連原作都唔更 所以依個講法根本大陸自己吹
呢件事得你不斷個個po每一話討論係咁重複quote 咗唔止幾十次 憑咩要我搵source?何況得你有印象同若略記憶個時間點同集數

係都你搵啦至於我俾你證據上邊已經post左

你想支持你自己嘅論點 就自己搵返你條「日文巴打」出嚟。

今次真係想問 「你點知的」
我主要想講,後續唔係問你,係問其他人
或者果陣討論知後續果班巴打。
寫到勁過菠蘿
就知道呢套唔係一拳

只係王道漫畫家臨摹

以前睇一拳係一次又一次嘅震撼

而家變咗係每一次都估到同失望

老師嘅呢個自我反思嘅主題係要有,但鋪排得柒
如果真死就係有guts

當背心尊者都死唔去
就知重畫板係冇晒one嘅感覺

一個神秘感咁重嘅角色

咁就俾村田嘥咗
村田蛇算唔算比人串緊
村田好似唔明啲角色人設咁
重畫 畫面出現變動就話關村田事啫
如果係戲情既問題點解係由村田回應
今次算唔算斷正
晨早有巴打講左ONE畫好左成篇原作,村田自己改
改甜心已經係最後一次跟,
球棒背心醫院後,冇再跟原作劇情而改晒

原來係真既,難怪村田好似冇計劃咁成日跳來跳去改完又改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞