一拳超人 211話

1001 回覆
73 Like 11 Dislike
你收皮啦
有設定 你唔撚睇?

佢淨係想人認同餓狼>波羅
十足十啲怨婦
前面我有提過
廣播劇有幕 Genos叫埼玉虛擬戰打有琴日data嘅埼玉
結果用一拳就打爆咗
其實就係一嚟埼玉實力根本冇上限無限進化,二嚟埼玉就係the special one 根本冇辦法完美copy
所以我估依家餓狼自以為copy到埼玉嘅招式,其實得個樣 招式出力本質唔同
one講過姐 佢可以隨時改plot又得 要睇番個動向先可以討論
餓狼勁嘅位係可以不斷失敗同學習 不斷提升自己 佢根本就冇實力嘅天花可言 當然老師本身就無限咁勁
設定唔會一成不變 三代火影個設定都係歷屆最強啦
你咪又係淨係要人認同one一個訪問仔講過嘅嘢
你真係有病
又係覆讀機
佢係作者
你又估 睇埋下集先講 餓狼咪又係不斷提升冇上限
依家One都未改,唔知你衝出嚟柒足半年做乜
作者都可以不斷反覆思考去改設定 要留意嘅係劇情發展 唔係一個訪問仔就當係嘅設定
你又知?劇情發展已經話緊俾你知⋯你都係要唔面對
你收爹啦
「不斷提升冇上限」>唔知你點得出嚟,設定冇講,我理解係每個角色都好合理地有一個極限,餓狼只係未進化到極限

我講明係估,邊似你FF+理解能力低老屈
你所謂嘅「估」一早已經被one訪問鎖死咗啦

睇埋下集 咁你今集就咪柒啦

唔夠人講咪認咗佢 其實我好open 每個人都有觀點分析 但就喎係拎個隨口up嘅所謂設定去否定人
已經講過好多次
餓狼成個進化史都係話俾你聽佢係可以不停進步 就算遇到比佢強嘅都可以好快適應同作出反擊 提升自己 依個loop就去到已經成為神嘅佢
講極咪又係一個非官方訪問嘅「設定」
又係度鳩up自己嘅理論
完全冇logic
神乜,餓狼自稱咋,原作咪又係同今集一樣吹到自己神級,結果原作被埼玉打爆
你所講嘅都係無力
依家劇情表現就係餓狼近身強,但遠程冇辦法崩星,連爆地表都做唔到
點都超越唔到波羅斯,最多同級
你咪又係 淨係識講設定
睇漫畫同睇小說睇劇一樣 可以有唔同嘅theory去推算之後嘅劇情發展⋯你真係唔識架喎
你喜啦
認咗鳩up?
咩又近又遠重點唔係近定遠 係實力嘅表現 新漫畫已經話你知餓狼唔怕輸 佢勁嘅地方係不斷學習提升
畫埋出嚟 都話鳩up…幫你唔到喎
實力嘅表現咪就係波羅斯做到崩星 而餓狼連區區地表都爆唔到
咁又唔計呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞