【阿根廷只有一個馬天尼斯】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMLXV

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
之前出30M ,話想要40M
依家55M
維拉個Luiz唔係都係得175咩
我覺得會有用,不過你要係獌買佢啲人前郁手
走咗一,兩個未必會再放
我講拿玻利嗰個fabian ruiz,放咗風唔續約,都係下年完約
阿積士正仆街
Saka變pepe同t3變黑t partey/沙哥變lokonga 冇咩分別 都係會令隊波走哂樣 上季比哂機會啦 咪得一兩場好波 勁快就打返原形
左右翼 中場 左閘根本都應該要簽人競爭 前鋒就要簽正選
如果中場要沙哥走先有啡t其實個改善都唔會大 冇人爭位佢一冇態又玩完
而家得攻中中堅右閘叫夠人
疏,誤會咗
不過意甲球會都係麻撚煩
呢啲先係做生意
麻煩對獌堆target都企咁硬
同意,根本就要填好多個位
Raphinha 就肯定有質素,出到價都未必會嚟
中場量可能夠,質就一定唔夠,啡T買到其實要買
timber俾v92講兩講
縮縮地好似有啲暗湧
唔續點都要放,本身又西班牙人冇咩偏向留意甲啦
人地先識賣野,唔通好似我地咁7咩
點解咁平都唔買
Nk/Jesus
Rowe/巴丁 O/韋拉 saka/rap
X/T Party/埃
白T/馬天 G6/浩 白/沙 富/葡
藍/美/蘭?
再加Nelson 黑t pepe? Lokonga 馬昆 molla balogun爭
覺得起碼做到咁先最理想 仲要咁樣中鋒同防中位都係覺得唔夠 所以點會夠人用 下季換5個講緊
連登阿狗:駛咁多錢拎唔到4冠皇就躝啦
好想要佳寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞