【阿根廷只有一個馬天尼斯】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMLXV

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
我都想賣人賣到 閪價清deadwood
條死窮閪
之前仲望列斯聯降班平執
一係就塞晒d垃圾球員落去bid
佢哋仲叫pique 退休同埋放棄40m 欠薪
伊度老師好型
迷伊邊到排隊
25m都唔執
中場唔買人死鳩硬
好彩細高狗生性肯科水 老細足球好嘢
買Raphinha唯一可能就快刀斬亂麻
出夠價望佢賣俾阿狗先
一拖就肯定無
高汁翼鋒要左右適應唔難,講到同saka冇得同場咁是否太on9

屁屁人地唔會要,塞個nelson減返一千幾百有冇計傾
有source 講係因為edu 好有信心close 到單deal 所以唔急買
要追咗啲有人爭嘅先
認同,其實係要買返個後生rotation
好有信心買到就快買,過一陣連佢都有人爭
真係咩都無

個款似真心唔想買,買175頂就算
當mane咁玩打埋中間都得,65m期望佢front three 3個位都fit到
定啦 細高生照住 大撚把錢!
我覺得佢係牙達點名要個種球員
11人都有個夠班嘅後備係最好
但係呢度嫌球員貴
係球迷討論下球會個營運啫
11人都有個夠班嘅後備
暫時阿仙奴就唔太現實
質或者量唔夠嘅位先買人
因為轉會預算有限
所以Raphinha嘅右翼位唔算最急
而且要65m 價錢唔啱
所以唔想阿仙奴買佢
你指175定啡t?
牙達要既伏極有限 有買貴冇買錯
其實中場中選擇多好多,ruiz可能係更好選擇,左腳高大防守好啲
youri 啦,吹咗半季
jesus 9號?
右翼位邊到有個「踢到」嘅後備
saka to pepe 個drop level 係大到痴撚線
唔係季中saka 最fit 個時就唔會死chur 要出佢
搞到季尾攰到跌哂watt
jesus 9 rap15
其實front three 點都係唔夠人
Jesus 當買到都好,入球能力,衝擊力都係未必夠
Raphinha 其實有條件打inside forward 甚至乎正前頭
我哋講邊個邊個位唔夠人BBQ達犬都未必聽
呢個Raphinha 應該唔會似Pepe咁,點解唔入?

更何況,我覺得買唔到多
維拉唔似放,入咗一堆貨下季有啲野心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞