Jessica Chan人氣係咪差唔多玩完?

281 回覆
653 Like 32 Dislike
無㗎啦
靠修仔養 夠過世
真啦
插旗 黃狗屙尿心態
之前仲公開whatsapp對話
如果9896痴埋去牙修到應該一樣收皮
邊撚度呀
做咩佢個樣宜家咁 佢都係剪返齊陰啦
唔好學kayan 條路線 都唔啱佢
唔夠咪修哥包底 還掂NFT個千幾萬仲未開頭
宜家有佢兩個嘅片先會睇
https://youtu.be/dls1UwurAIg

嗰時未公開 仲有post話修狗同jess有啲嘢
之後修狗仲喺小薯茄段片話人屈佢食女
我仲咁天真真係信
覺得連登仔9up

點知......

諗返都覺得好on9 修狗大話多到
做花瓶要咩演技 過左保鮮期就冇人要
喺live當住幾千人交換飯盒 無嘢都無人信
其實佢哋拍拖真係關人撚事咩 但佢講一套做一套
得把口 幾抵死
Kayan locker都無乜負面新聞 又襯
所以公開都好多人支持
一係就好似阿慈ern9低調啲
但修ca 無乜觀眾緣又要咁高調
就自己承擔後果
其實唔好賴晒修狗
jessica 本身性格都閪到仆街 未爆出拍拖之前都已經串串貢
修狗修女兩個都衰格,臭味相投
原來呀慈同ern9一齊左
真係低調到完全唔知
呢啲咪醒目囉
雖然兩個鳩鳩下
但呢啲事就好小心
床上唔落妝就得啦
佢嗰種樣好悶
個性格又唔算有趣
試當真 一早轉左捧小麻大把人j
其實修同Ca真係天生一對
兩個做人都係表裡不一 冇膽匪類

修又話唔同公司女拍拖又話nft濕鳩圖
結果兩樣做哂然後唔應再屌觀眾諗多咗

Ca開頭賣專一清純女又愛情長跑又結婚相
轉頭反轉豬肚飛咗條仔 訪問把口又差

如果佢兩個知自己做唔到
當日就唔好充大頭鬼
往後比人一直捉痛腳真係抵死
重要係演藝事業成長期就行差踏錯
然後攞句試乜都得做擋箭牌
就係因為做人咁冇吉士 又要做又冇膽認
先比觀眾睇你唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞