Jessica Chan人氣係咪差唔多玩完?

281 回覆
653 Like 32 Dislike
咁又未必得修哥睇到既
咩意思呀
你都傻
你未睇過TG圖?
遊學鳩對CACA唔好 就咩幾千個精兵搵遊學鳩算帳個張
係你D ON9先會信佢地講野
人地靠咩搵食? 唔當你戇鳩搵你笨點搵食?
最搞笑係你地仲主動幫佢地解釋 莫須有佢地
所以佢地先有市場
先做到咁大 傻閪

個陣一講佢地不是
好似你呢D傻閪既人 就一句五毛 拉
就完
弱撚智 笑鳩港女追MIRROR個陣
你地咪一撚樣 睇到你地追試當真 咩CA姐世一個D廢話
都鄧你地悲哀
仲要做女主角 好唔好意思啊佢
無努力又無天份
我成日分唔到阿慈同kayying
跟本就唔關拍唔拍拖事
9896 咪一樣,依家一樣咁紅
呢條女跟本就係個格衰又閪,又要學9896
又唔抵得人地咁紅
成個試當真都完啦,唔只Jessica
多得修仔啦,係完之前都做撈到一筆錢
你買左幾多粒NFT?
得兩粒黑提,游狗得手屌完唔洗兩嘢掉件肉便器埋一邊啦。
你嘅認知就係正確世界?人地嘅認知就係自己世界?

而家係出好多廣告嘅,但由接廣告到真係廣告出街最少都要幾個月啦,而家你睇嘅廣告係幾個月前開始拍,當時未有NFT事件,咪睇下黎緊佢地係咪咁多廣告囉。

你睇下佢地YouTube channel view數都個熱度減退緊啦,仲要嘈?你呢啲死忠狂幫佢刷view都係九牛一毛。傻閪
你呢啲真係好撚低水平。

足球評術員使唔使拎過世界杯要可以講波?

市民使唔使做過特首先有資格可以批評林鄭?

所以我就算要返工,又點解唔可以批評試當真?

屌你老味要我好似教小朋友咁撚樣同你講道理,舉埋例子等你易理解
搵到錢果然講句野都大聲d
你記得唔好屌香港班狗官同埋垃圾會議員喎
你打緊牛工無資格架
但人哋比足論點,解釋點解佢咁講
但你就「我覺得」
kayan最近拍幾條片都幾好 扮工人姐姐嗰啲幾有突破 但唔係好記得jessica拍過咩特別嘢
9896真係優質股
咪癲呀生暗瘡有咩咁出奇
明星先容易生 尤其是多行程就更加會容易生
全部靠化妝 +ps 電視劇而家都重p啦
有料
你係可以評論呀,但你不斷話我要返工要返工叫我收皮,你咁樣批評得合唔合理先?我就係講緊你唔合理呀,你明唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞