突然決定移民走直接講分手 想知我係咪做左負心人 ..

303 回覆
585 Like 888 Dislike
好愛佢
你係大仆街
有個不停俾說話你聽嘅另一半 俾你會點揀?
https://lih.kg/3004154

你本身都想分手
真 講咩愛都係得把口
第一時間已經係諗分手
第二就上黎連登開po叫春
係有咁愛就即刻結婚帶埋佢走啦講咁多野
個ac係共用
人地個個都諗埋另一半,同佢傾埋架喎
你仲好意思問?
喺Canada食洋腸算啦你
扑左嘢未
扑咗咁你真係幾仆街
放手唔好累日啦
今日唔走 幾年後走 咪又係浪費人時間
信任冇咗就冇咗
佢喊到咁因為真係好愛你
而你竟然唔同佢傾就直接分
你呢招大技直接扣晒成條血喎
你要救就只有留港以表誠意
並坦白承認你錯咗乜
就係話自己一直太過自私只顧自己感受
冇同理心考慮過佢感受
直到呢刻失去咗先懂珍惜及
知道佢是你生命中不可或缺的存在etc
咁可能有轉機嘅
其實你冇諗過其他solution,甚至冇同佢討論就直接話分手
即係你鍾意佢係好有限咁就算罷啦,留低都唔會解決到呢個問題
認定咗佢原來咁輕易幾日就可以決定掉低對方一個同埋要分手
希望你係死假膠
已成定局,都無咩所謂
咁佢都可能想走架嘛
同埋外國同居都有status
姐係你有citizenship,佢同你同居,佢都有居留權同福利
你check 都冇check 喎
你做咗就啱好諗返轉頭啦

下次唔好再犯
好撚癲
笑撚死
咁你係咪唔走丫?
仲有面話箍煲,懷疑你是咪假膠
我係條女就啋你有味,點知你會唔會過幾個月又忽然同我講我都係決定走啦,分手啦bye
一齊走啦梗係
睇你2個選擇已經知你係個仆街
重諗個問題係「依家」留唔留

個問題係你一早就唔應該話自己會留底
而令對方預期你會及留底而同你一齊

你自己都識講,對方係一個理性的人
你由一開始留變唔留,根本係背叛左對方對的的信任

到「依家」,
你唔留係仆街
你留又搞到將留的責任屈落對方身上
將來行落去,有咩逆境你覺得你個善變撚唔會屈落對方度話當年係為咗佢先留?

咁大個人,如果你無能力自己生存
根本唔應該講咩有得選留唔留
你自己一開始都選左啦
笑撚咗最愛但先斬後奏啲女人真係好撚虛偽
你同ex一齊左幾耐
你唔好害個男仔啦
突然決定移民走直接講分手 想知我係咪做左負心人 ..
https://lih.kg/3047125
希望你到全家攞唔到工,全家去個邊散哂啲錢捱世界啦⋯⋯一野就開口分手即係根本冇諗過要點一齊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞