突然決定移民走直接講分手 想知我係咪做左負心人 ..

303 回覆
585 Like 888 Dislike
死賤仆街俾人講幾講就轉軚 係就當初同人講自己會走 快撚啲死啦賤產
係呀係呀全部都係屋企人唔好 係佢哋迫你咁快要走,間接迫埋你講分手,你都唔想架
死撚咗佢啦講真 最撚憎呢啲動搖撚都唔知自己想點咁 到時冇咗先嚟後悔又叫春抵撚死
On9 ? 你幾歲 你到依刻仲咁問姐係你仲未介奶啦
放過個女仔啦
女人好多本性係咁
話走就走
唔係話佢錯唔晒
但樓主如果係女人嘅話咁做唔係異類
你個仆街
仲扮深情,好嘔心
咁你味放過人地 人地都無預過你咁 人地唔洗同佢屋企人交代?好似你咁單聲就得?你當人地係咩?臭四?
你唔會係清哂稅+申請好visa+執好哂嘢
即刻提分手就走呀嘛?

未搞掂就傾都唔傾就分手 你認定咗啲咩?
認定佢地位係咁低?
開埋啲垃圾假膠post 好撚過癮咩
我諗盡緊辦法箍煲了
成功再同大家講
關你屋企人撚事咩係你自己唔夠坦白 講得難聽啲你根本唔放你另一半係係你將來計劃裏面 自撚私
但問題係佢哋係伴侶 又話認定又剩
傾又唔傾 好似通知咁款
可能佢同fd都有傾過下 佢另一半連fd都唔係
好似移民帶唔走嘅嘢 話掉就掉
結婚 帶埋佢走
真心除咗分手仲有好多其他選擇
但你揀咗最仆街嗰個
所以話你依種女人真係好仆街

擺明有心趁著依次移民飛咗條仔,話就話唔想拖住佢,但講真啊,如果為佢好,點解唔一早同條仔慢慢商量啊,等佢都可以早啲做下凖備,睇下係咪真係走唔到,就算走唔到,都諗下有冇其他方法啊?

就算最後要分手,一早同佢講定要去外國,起碼你唔會係最錯個先囉!依家最仆街個係你呀,係你呀!

擺到明你心底入面已經有想要既結果啦,就係飛咗佢
重新開始囉,仲係到扮晒野咁,好明顯見到佢傷心得太過份,你估唔到,先識得後悔。不過唔緊要都係後悔一陣啫,去到加拿大咪又係好女子一個,希望你唔會被啲鬼佬中出即飛再搵個柒頭Chinese埋單啦
男朋友可以搵過。移民機會之後仲有冇?
趙完鬆 爽
咁多仆街扮情聖
你都幾自私
坦白講如果我係你另一半
都會覺得你一直以嚟都係玩9佢
開頭話唔走到之後自己假設晒所有嘢
一開口就講分手

但其實你憑咩覺得佢一定唔會跟你走/long d?
錯在你第1句問佢有冇興趣同你移民
而係分手 我要走
你留係香港就岩啦, 果然係香港, 正仆街
你屌左人未先
依家仆街還仆街 最緊要你唔好後悔自己既決定就得啦
死假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞