黃毓民 :沈旭輝食緊人血饅頭!

104 回覆
123 Like 35 Dislike
大佬,人地70歲拉。
廿幾歲既屠龍小隊一隻狗都殺唔到。

點樣身體力行?
係,全撚部人都食人血饅頭,得佢唔係
黃尸個個都係義和團。支持黃毓民姐係叫佢地去死?

中共整個沈旭輝出來,用把口反下就算。何必太認真呢?
#3 #4 #5 #7 玩原力平衡?
啲正負評差唔多1:1
其實佢幾似連登仔,永遠小小嘢就屌咗先,而且說話去得幾盡,好似佢同陶傑反面個理由都幾幼稚,話佢比商台炒唔撐佢
匪共要攬炒收香港皮隨便,我無興趣阻中共全黨自殺死清光

你條熱狗呢啲匪共走狗渣滓韮菜,反正衰撚過5毛,熱狗渣如你只能夠扮黃扮激做契弟,比起人哋5毛擺明車馬光明正大惡棍式灌水洗腦正規軍,你班人見人打熱狗渣condom都不如賤過地底泥,人哋中共留你班condom狗命就沾沾自喜,柒到呢

繼續同你呢啲同類如Shelby Lam Save HK班5毛紅蛆藍渣眉來眼去囉,反正泛黃反共陣營無人當過你哋班熱狗係自己人,單機啦撚樣

明明中學生集會佢有上台演講
再加上要個老人家同你衝都on99
佢用把口大威力過衝啦文官會唔會落戰場打仗咁on9
好老實講 有邊個 名嘴喎唔係食緊 人血饅頭?
收山啦
又話比個靚妹贏左就收 又得把口
熱狗又出黎
你覺得你意識形態係本土,但係人哋覺得你係熱狗,因為本土屌泛民,係基於現實,但唔係為分裂而屌。

你唔可以否認,沈旭暉點同民記班本土行埋,點樣同本土獨派有來有往,係有多次行動片你睇。你攞住嘅片、大灣暉、同自己鬆嘅指控,並無cover返沈旭暉點樣角色聯同本土獨及泛民攪35+。你講啲唔講啲去正確評價每一個手足包括沈旭暉付出而走難台灣不能返港,反而著意佢係鬆,係出賣本土獨,你就係分裂者,你就係做緊熱狗

唔撚同你條自以為本土但成個熱狗講,㗰我時間,你繼續好似你師公黃毓民咁,不停將香港人分裂分化,你話扮埋藍絲做埋Shelby Lam,WFC?只係你做熱狗嘢無足夠理據分裂自己人,就會當你熱狗兼屌你老母
19年71遊行嗰班人都仲諗緊去唔去立法會 教主第一時間拉隊過去支持
假如畀中國國民黨執政
到時就真系「台海危機四伏,島內人心渙散」
香港人精神
屌鳩香港人
貨金,貨金,貨金....好記得佢把聲
中時紅媒10年前玩膠post你都當證據?

https://m.hkgolden.com/thread/3620590/page/1

因果時序全撚部錯晒,你比人洗腦自以為本土派獨派行為上卻係真熱狗係咪做到傻撚咗?

講你知,從來係反共救港嘅,唔會成日話人泛民左膠自己本土熱狗獨嚟分敵我,腦裏分得敵我一係就中共5毛熱狗,一係就被人洗腦嘅傻閪。而你就係自稱本土派嘅後者

唔理你之前點憎其他香港反共嘅人包括你口中所指泛民,今時今都仲整個“泛民稻草人”嚟打嘅本土撚嘅你,係完全傻鳩,而家有撚泛民?泛民連埋本土獨嘅主力一代,都拉撚晒坐緊國安,什至乎你熱狗兄弟蟲泰都無撚得撈,得返你條清真熱狗行為自稱意識形態本土分化撚on99,今日都仲鳩叫泛民泛民乜乜乜,政治低能咁。而家全部反共香港人包括你被人政治迫害、迫你打針瞓方艙、迫你食水炮子彈、迫你仔女食洗腦教育、迫你認罪坐國安法監......,仲本土分化獨獨獨,獨你老母,本土你條撚

而家無人要你同任何人和解,將你個世界攪到咁嘅大部份責任係迫害緊你嘅匪共。事實你身處係匪共政治鎮壓中,匪共時勢係迫緊你聯同你及任何政見嘅香港人一齊反共救港,你唔鍾意及唔面對現實都好,你都係要面對,否則你等食水炮洗定個屎眼等公安拉你問話坐監啦。仲喺度“大灣暉乜乜乜”,都只係你分化完全on99多鳩餘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞