NIKE 討論區[28]

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
我係大阪walk in見到都冇人買
佢地永遠都唔明抽中有肉食既款係六合彩級既運氣先掂

而大部份佢地搶倒抽倒既款
只係因為冇肉食連炒狗都唔屌先到佢地中
呢班人某程度上仲黑人憎過班炒狗 乜撚都唔識想學人炒仲要好多都係飛機友
灰色個對鞋後面唔係繡字 麻麻地
想買對空軍一號 邊到有特價
真! 但又唔想食炒喎
其實Nike by you都整到對
不過啲皮同官方熊貓有啲唔同
對Jordan 4 Retro Midnight Navy 有冇市?
求撚其咁個碼抽中左 自己唔岩著
岩著個D就抽唔撚到
想炒咪認,扮乜求其填個碼
炒得幾多 岩岩上網睇
4舊水
唔想自用但走去抽
唔係想炒係做乜
一定中既咪填自己碼囉
咁又屌 我又唔係成日抽鞋
都係去睇有咩新鞋見到開抽先填
我一個ACC抽
咁都屌 你老母個個問野都炒狗咩
400蚊唔講以為4千蚊
我係炒狗我會係北區拎貨你老味
咁你咪自己著囉
問乜撚野炒幾多姐 炒4000就放400就自著?
咪講撚左囉lawrence
求撚其咁個碼抽中左 自己唔岩著 lawrence
抽唔到咪抽唔到囉 屌咩姐 lawrence
你咁憎炒狗有冇去屌鳩d南亞狗排隊黨? 收錢幫人排隊lawrence 助長炒風?

我唔岩著咪放出去 又唔岩既lawrence
一係係連登抽獎 免費送出即場交收岩唔岩?本都唔收 岩唔岩聽呀 lawrence
廢事嘈
唔買咪得又唔洗煩
我各中一對 都淨係攞SB
純粹見到同時抽參與埋
唔買啦 得個4舊水 係上面條友發哂癲
等上邊個個屌排隊黨南亞手足
點解要求撚其禁個碼?
想博下自己有冇抽獎運?
前幾日上網睇下有咩鞋
見到有咪咁囉 佢d抽籤要捕先有
我又冇follow d鞋group同網 又冇乜抽過
再覆返Lawrence
我都係禁細一個碼同自己個碼
我45鞋 即係10碼同11碼 咁係咪熱門鞋碼呀 Lawrence
我仲要簡聽日拎好似呀 Lawrence
炒狗貪咩 專登簡遲一日?Lawrence

屌你 幾舊水都叫炒狗 見到就即屌發哂矛咁
抽中唔要就係炒狗咩 屌還屌唔好用手撩 亂咁屌
咁你係街見到d人著炒款 係咪又炒狗
助長炒風 唔買邊有人賣 你屌就屌呢D啦Lawrence
仲要D排隊黨 門面賣炒野個D

你話ps5咁要特登去抽 咁unique 咁抽 去某個特定網站
完全無機會係路過見到
又全世界缺貨 抽到都仲要放 咁就真係炒狗Lawrence

以我認知屌炒狗都係PS5呀 autograph D卡 鞋 海報
個D就係炒啦 發死人財 好似KOBE咁
動則賺1000UP個D 就真係炒狗啦 Lawrence

400蚊咁都叫炒狗 我又唔係海量 得一對 400Lawrence
扣埋車錢都300幾 300做到D咩呀 Lawrence

我咁撚生面口就知唔係炒狗啦
我個人黎講覺得買炒鞋係最ON9既行為
好似N年前AMD同NB 文樂灰個陣炒到ON99 而家送都冇人要
由其買幾千蚊 好似TS個D款個D
踏係腳到 真係ON9

仲有呀炒到4000既野
都唔會輪到Lawrence你同我抽到同買到仲流連係連登問價啦
On9仔
唔記得呢到講鞋
BYE
咁點解低水位就唔係炒只係炒得貴唔貴嘅問題 唔好彩嘅炒燶都係炒
有冇人教我著住dunk點行路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞