NIKE 討論區[28]

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
StockX鬼可能大家都聽得多
但係GOAT都鬼鬼地
佢吔依家同flight club搞咗個收鞋app叫alias,淨係做收鞋,要買鞋要用返GOAT
最近我放緊啲鞋,放完啲錢擇係佢個acc度冇轉返出嚟
有時會收到驗證msg,咁我冇為意
咁我收到email話我對鞋賣出咗
但發現個賣出價同我原本set個價都唔同,調低咗嚟賣出
咁我就submit request了解返咩情況
見好似唔對路就cash out acc入面啲錢
就係做依個動作先知之前點解收到驗證msg就係入去cash out會收到嘅程序
佢吔完全冇解釋過咩情況,就咁幫我cancel咗張order,但寫賣家取消訂單
有用依個app賣鞋要小心留意下帳號安全
Thx 師兄
今日派$2000 消費劵, 街好多人拎住Nike 鞋盒
nike 好嘢
放兩對dunk low panda us10
有意TG @classicaussie
有邊款好著又防水架?
有冇ching知新出左對一著就緊一除就鬆唔洗綁鞋帶嘅個對叫咩名?係咁搵都搵唔到
Flyease?
係,唔該巴打。知唔知邊到仲有得買黑色?
nike offcourt 拖鞋黑色,街係咪無哂了?
想請問下如果想搵對Vaporwaffle Jean Paul Seasame Blue既US11 除咗StockX 類既地方 係咪都難
搵到? 唔該哂
有冇巴打知點解nike x stussy air max2013 明明寫住8月12號11點有得抽 我今朝一入到去就話抽完
今日開始拎得
放aj5 retro PSG UK10
有意tg @dllmchtg
收對米色 stussy 先
有冇人放 6.5/7
有 巴打留個tg
Taxi已入手
有冇巴打有nike.com買完$1000送嗰2個$250優惠碼?
Taxi 門市係咪有?
另外有冇人夾3件8折

炒狗成全家
本身中籤今日攞,收到email話業務調整係咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞