美國想溝香港?

136 回覆
304 Like 19 Dislike

好撚過咩戇鳩獨立啦
美國香港

要有人投先得架,齋吹有撚用

https://petitions.whitehouse.gov/petition/let-hong-kong-become-state-united-states

人地鬼會理我地咩,做埋啲核凸到死嘅行為

認真咪聯署乜乜乜要求成為美國的一個state啦,美國佬見到真係笑9我地
大家都是中國人,大家爭氣d啦,咪俾機會d外人取笑我地

你收皮啦

係你地 唔好拉埋我地落水

搞埋d咁既野,我只會形容為 失禮
大家收手唔好簽d on9野,認真丟架。

習總個女咩國籍?

下?如果香港人個個拿住綠卡美國護照,你使驚大陸1400000000/2既女仔唔過黎冧你?

咪咁崇洋啦diu你,個個以為美國好好,俾你做到美國公民,咪又係二等公民 俾人歧視。
乖乖地,做一個愛國的中國人,孝忠中華人民共和國

如果有得揀,反正點係二等公民,我寧願攞綠卡

你覺得自己係香港只係二等公民?
十等公民就差唔多

Can't agree you more
但又冇錢走,做人真絕望

大家睇黎身在福中不知福
香港有良好治安,良好經濟 商業環境
人民質素高尚,你係香港出夜街會唔會擔心人身安全(唔係冇既 唔多lo),但係美國,唔好話夜街,日頭你都驚d黑人 槍擊 歧視啦

睇吓習總個女咩國籍就知邊到好啦

聯署叫美國將香港成為美國第51州, 州編號: HK
睇 Trump 點拆

好撚過咩戇鳩獨立啦
美國香港

https://petitions.whitehouse.gov/petition/let-hong-kong-become-state-united-states

簽一簽哂得你幾多時間?
核突得過你本護照寫住中華人民共和國?

你唔係幾為夠十萬美國就會要香港掛。
人地咪出黎回應關注係香港嘅民主進程,支持依法落實普選

鬼唔知咩?簽一簽阻你幾多時間姐?
國際社會好多人真係以為香港人回歸完之後大部份都安居樂業
呢個petition起碼可以令人知道香港人寧願柒到奶任何一個國家鞋底都唔要支共

再者,你簽一簽又無損失

早幾年有人搞過啦(好似係雨傘時期),咪一樣無鬼用,簽呢啲真係比美國人恥笑

到今時今日仲驚咩俾人恥笑?
就係要show到香港人寧願俾人恥笑都頂唔撚順支共
睇 Trump 點拆

屌佢咪出黎發言話相信大陸 支持實踐一國兩制囉
聯署夠十萬係白宮要理下發表下 唔係要執行d乜野
而家侵同大陸玩得咁埋 唔好發夢啦

最近先對台售武 埋你老母

好撚過咩戇鳩獨立啦
美國香港

認真咪聯署乜乜乜要求成為美國的一個state啦,美國佬見到真係笑9我地

你收皮啦

習總個女咩國籍?

唔係習主席有外國國籍咪得
個女大個有自己主意決定入咩國籍 冇問題
中國香港 慶祝回歸20年
睇 Trump 點拆

好撚過咩戇鳩獨立啦
美國香港

簽一簽哂得你幾多時間?

呢個petition起碼可以令人知道香港人寧願柒到奶任何一個國家鞋底都唔要支共

再者,你簽一簽又無損失

早幾年有人搞過啦(好似係雨傘時期),咪一樣無鬼用,簽呢啲真係比美國人恥笑

中國 對香港幾好
有咩問題?

咪咁崇洋啦diu你,個個以為美國好好,俾你做到美國公民,咪又係二等公民 俾人歧視。

十等公民就差唔多

但又冇錢走,做人真絕望

大家睇黎身在福中不知福
人民質素高尚,你係香港出夜街會唔會擔心人身安全(唔係冇既 唔多lo),但係美國,唔好話夜街,日頭你都驚d黑人 槍擊 歧視啦

高官一邊就俾錢班五毛
叫其他人認命一世做中國人俾佢地壓榨
另一邊送自己仔女去外國

你收皮啦

習總個女咩國籍?

你係咁話中國有幾好
做中國人有幾正
不如你說服下689,777,同習總d仔女
立即放棄外國國籍,共享中國人既榮耀

十等公民就差唔多

但又冇錢走,做人真絕望

大家睇黎身在福中不知福

高官一邊就俾錢班五毛
叫其他人認命一世做中國人俾佢地壓榨
另一邊送自己仔女去外國

唉,中國人本來就係一個冇尊嚴嘅身份
簽左 但係我覺得冇可能

你收皮啦

習總個女咩國籍?

你係咁話中國有幾好
做中國人有幾正
不如你說服下689,777,同習總d仔女
立即放棄外國國籍,共享中國人既榮耀

香港人想要英美藉就帝國主義走狗唔愛國
高官仔女有外國國籍就係自己主意無問題

簽一簽哂得你幾多時間?

再者,你簽一簽又無損失

你鍾意簽咪簽飽佢,假如夠十萬人,咪睇下國際社會會唔會理我地囉

就算唔理又點,簽左有咩損失
當然你唔簽係你自由
個個今日先嚟玩野好唔畀面喎

因為就快要八國聯軍take action
咩狗屎垃圾都開聯署真係好柒

利申 反支
簽咗好型呀
美國就黎打救我地

垃圾港豬

同長毛抬下棺材有咩分別
成班on9,做中國人不知幾自豪,
乜9美國香港?到時女都冇得你屌

連習近平個女都做了邪惡的「美國人」,習近平叫她返來做個偉大的「中國人」,她唔撚制,係都要留在美國比美國仔屌!
五毛唔應該有言論自由 講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞