港足凱旋揭印度環境惡劣 酒店無王管 球員踢半場肚屙

215 回覆
471 Like 21 Dislike
印度佬天生食蟲先生存到
人地飲開恆河水你自己google 下恆河係咩料
有聲
點解熱狗咁on9呀456sir
七公
只係你話
你邊度呀
公共交通工具face mask is required 都唔過一半人戴
係街行成日你都未必搵到10個人戴口罩
我預留果10%係搭車戴果啲同埋唐人街啲廢老都會戴
想講9成已經係保守
如果唔計唐人 同一啲required 既地方,正常行街係冇人戴
你有無睇我講咩?
但係大陸仔適應能力感覺高d
頭場三個龍得王振鵬出到
其實你係咪ON9
你中左點踢比賽,同埋要比人隔離
港隊成員唔係驚武肺係驚 中左無得踢
你睇下徐宏傑同Fernado 中左要自我隔離7日 後備都無份
咁既Comment都仲有15個like
fb果堆抹黑印度既片
雖然印度食物唔荒乾淨去邊
但班中國人評述好撚低裝同埋把聲好難聽
死唔去當贏
輸咪輸
水土不服我地明
但其他野想點,想冇人就包起間酒店呀
第1次去印度既人
如果唔係自願去旅行
唔多唔少會嚇一嚇親既
衛生比80年代既中國更加難頂

利申:公幹去過孟買最繁榮既區,都係難頂
柒撚到
捉到膠龍針對印度人
咁不如解釋下你想表達啲咩
其實主要投訴係亞洲足協點會畀呢啲垃圾國家搞外圍賽,賽會個防疫條件咁嚴苛,但係印度方面完全當啲規則無到,咁參賽球隊咁守規距做咩?
啲咖哩夠黃?
吹撚到 我宜家喺架巴士上面都起碼四成人戴 face mask mandatory九成人戴
好撚慘見到你地真係 成日想幫自己d偷渡叉仔洗白
又成日乞福利乞安慰 英籍兵英你老母咩
你識就唔洗問啦 答你你又唔信 唔係一句小學雞就贏晒㗎喇
一時問呢樣 一時問另一樣野 問題都唔識問 改名叫柒公啦
因為你真係好撚柒阿
你收皮啦,只係你水平低咋,咪諗到其他人同你一樣唔得咁無謂。
一早已經寫左水土不服,我睇到 而問緊野已經係水土不服背後原因。不過你硬係要話我唔明水土不服,話水土不服就係答案,十足十小學雞唔理老師問乜,總知爭住舉手答問題咁。

正如我問俄佬點解受得凍,西藏人點解可以行得走得唔怕4000米 ,外人就搞唔掂。我唔撚係問緊習唔習慣咁低層次囉,好心你啦 無啦啦答嗲,仲要比埋d咁既阿媽係女人答案,仲覺得好威
我不入地獄誰入地獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞