LIHKG環球女神冠軍盃台灣區分組賽名額附加賽-田馥甄vs楊丞琳

132 回覆
107 Like 134 Dislike
既然都喺上面貼左少少,都順便講多少少,除左陳寶珊呢個虛構人物我換唔到相之外,下季各級聯賽我都會換新相
唔保證所有人滿意,我盡量揀出公平,以不過份美化不過份醜化作準則既149x149像素圖黎作為佢地下季既參賽圖片

好刺激
不過老實講,以2分鐘開始一場黎講,最慘就實係果一輪較後開始比賽果幾位
一黎人地早左出發,二黎佢地果場要拉落啲先見到,變相佢地有機會最少人投

所以我支持每一對賽開一新post

咁講真你又想我改廿幾個鐘,又想我逐場賽事都開post
一周要開35個post,現實好難做到
講真依家已經有小部分人成日搵位屌我,如果再咁搞法,只會比佢地更加出師有名叫埋其他人去鬧呢件事,再講逐場賽事要搵返出黎會好麻煩
已經有over100人投左
既然都喺上面貼左少少,都順便講多少少,除左陳寶珊呢個虛構人物我換唔到相之外,下季各級聯賽我都會換新相
唔保證所有人滿意,我盡量揀出公平,以不過份美化不過份醜化作準則既149x149像素圖黎作為佢地下季既參賽圖片

暫時比賽進行左10個鐘,楊丞琳一直維持住領先優勢,就算優勢試過最窄都仲有領先住5分
咁岩見到不能不入來支持我女神~已正評
咁岩見到不能不入來支持我女神~已正評

多謝你踴躍支持呢個活動
未投過, 但見到多年來既女神,不得不投
Rainie
如果打和,係會每次加時10分鐘
未投過, 但見到多年來既女神,不得不投
Rainie

多謝你既支持
戰情真係異常激烈
我覺得最好應該係呢個

但無計,你唔通想我每2分鐘開一個新post然後洗晒版比人屌柒咩

如果分開一日2-3場對賽開post,有冇得諗?
贏咁少
我覺得最好應該係呢個

但無計,你唔通想我每2分鐘開一個新post然後洗晒版比人屌柒咩

如果分開一日2-3場對賽開post,有冇得諗?

咁我真係全年無休啦喎
再講,其實我係想比其他人搞other區域既聯賽,就算依家未有
但我都應該要鬆返個空間出黎
同埋個人黎講唔太建議閒日都開,閒日開足22個鐘同weekend比係好大分別
BTW我打算係 超聯1post8場 冠聯1post9場 甲 乙都係各1post 9場
我諗呢個已經係盡量降低影響既方法
唔好睇連登流量咁高,我覺得娛樂台係少人開post,如果一戰一post隨時重演膠登既結局
同埋大家要自律,我用回覆既形式以每2mins既速度開賽事,計冠甲乙,我係需要18分鐘先開得晒,期間大家唔好reply住,等賽事開晒先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞