LIHKG環球女神冠軍盃台灣區分組賽名額附加賽-田馥甄vs楊丞琳

132 回覆
107 Like 134 Dislike

LIHKG環球女神冠軍盃台灣區分組賽名額附加賽

2017-7-1 12am-10pm

田馥甄 vs 楊丞琳

賽事時限為22小時,會員可於本帖發起後22小時內於以正負評方式(前者正評;後者負評)投選心水賽事女神。
指定時段外的正負評投票將不作計算在內,請會員密切留意比賽時間。

附加賽不設額外分數,會員請踴躍投票支持參賽者。

丞琳
呢個賽事將會決定台灣最後一個直接出線今季環冠盃分組賽既資格,贏既有位,輸既會參加附加賽,根據早兩日既抽籤,台灣代表將會喺最後階段既附加賽對香港聯賽第4名-陳穎欣@SG
丞琳

多謝你踴躍支持
丞琳
13分鐘,有15票
恭喜樓主,我估百幾二百票不是夢
13分鐘,有15票

正負評係好少少咁啦,但多賽事黎講要撳入黎先知有咩賽事就怕啲人唔想入黎睇下邊個對邊個搞到又會少左人投,有回覆評分功能都無乜用
但如果真係咁既話我都無辦法啦,連入黎睇睇,再撳幾下掣投左佢都唔想既話

如果下周亞洲挑戰盃試用回覆評分功能都有咁多人投就好
13分鐘,有15票

正負評係好少少咁啦,但多賽事黎講要撳入黎先知有咩賽事就怕啲人唔想入黎睇下邊個對邊個搞到又會少左人投,有回覆評分功能都無乜用
但如果真係咁既話我都無辦法啦,連入黎睇睇,再撳幾下掣投左佢都唔想既話

我估應該未去到咁差既

有乜唔同?
22分鐘,20票

有乜唔同?

依家係正負評,喺topic已經知係hebe對rainie
但喺多場賽事一齊喺同一個post舉行既情況之下,我地要撳入去先知有咩賽事
咁到時我地會用到回覆評分功能,即係每個回覆既左下會出現既上箭咀同下箭咀

我下星期六會12:28分開post,然後分別喺30分同32分,以回覆既形式開以下兩組賽事,你地就可以用回覆評分功能去投票

LIHKG香港超級女神聯賽亞洲挑戰盃中國站

初賽日

2017-7-8 12:30am-10:30pm

李一桐vs李靜儀@SG

賽事時限為22小時,會員可於本回覆發起後22小時內於以回覆評分功能(前者上箭咀;後者下箭咀)投選心水賽事女神。
指定時段外的回覆評分功能投票將不作計算在內,請會員密切留意比賽時間。

友誼賽不設額外分數,會員請踴躍投票支持參賽者。

初賽日

2017-7-8 12:32am-10:32pm

馮盈盈vs倪晨曦

賽事時限為22小時,會員可於本回覆發起後22小時內於以回覆評分功能(前者上箭咀;後者下箭咀)投選心水賽事女神。
指定時段外的回覆評分功能投票將不作計算在內,請會員密切留意比賽時間。

友誼賽不設額外分數,會員請踴躍投票支持參賽者。

既然都喺上面貼左少少,都順便講多少少,除左陳寶珊呢個虛構人物我換唔到相之外,下季各級聯賽我都會換新相
唔保證所有人滿意,我盡量揀出公平,以不過份美化不過份醜化作準則既149x149像素圖黎作為佢地下季既參賽圖片
我覺得最好應該係呢個
29分鐘,22票
我覺得最好應該係呢個

幫巴打keep下record
之後再檢討
我覺得最好應該係呢個

但無計,你唔通想我每2分鐘開一個新post然後洗晒版比人屌柒咩
我覺得最好應該係呢個

起碼多人直接睇到同會直接投票
其實我開post時會講定有邊幾場,情況有啲似上季

為方便會員投選,大家可引用以下列表以便發佈投票選項

LIHKG香港乙組女神聯賽第二十三輪
2017-4-1 12pm-5pm
游蕙禎vs駱文捷
朱晨麗vs李嘉欣
余香凝vs周慧敏
梁嘉琪vs李施嬅
黃智雯vs蓋世寶
蘇麗珊vs陳婉婷
胡琳vs陳潔玲
劉穎鏇vs鍾楚紅
何雁詩vs勞嘉怡

不過上季我係貼晒之後啲對賽,最後先貼返張list,但今季我就會喺開post時講左先,咁睇下會點樣啦
我覺得最好應該係呢個

起碼多人直接睇到同會直接投票

你睇下我上面#21,現實黎講難啲做到
不過老實講,以2分鐘開始一場黎講,最慘就實係果一輪較後開始比賽果幾位
一黎人地早左出發,二黎佢地果場要拉落啲先見到,變相佢地有機會最少人投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞