阿諾舒華辛力加:歐洲不應再向俄羅斯購買燃料 向其戰爭機器輸血

103 回覆
137 Like 2 Dislike
大大個希臘有版你睇,啲人情願國家破產都唔肯放棄福利
當年納粹黨橫掃歐洲,有班左膠都係咁講
Facts 俄佬吞併咗咁多地有嗶過一聲?個世界係咁㗎啦
美國出到聲想點點點又有幾多人夠膽say no
依家硬又唔夠guts打 軟又迫唔死人 借多幾件架生俾烏雞都dum下dum下 可以點我答到點樣唔影響國民生活質素又搞到俄佬不戰而降就係白宮做緊啦
玩大佢好似二戰咁人類同盟vs邪惡軸心國咪無人介意挨返十年八年囉 我唔介意做炮灰嘅 if佢哋敢開炮嘅話
你知道佢哋係納粹 用返對付納粹手段黎handle 咪全部人收聲埋位開波囉
梗係啦, 英國電費升左一倍又唔洗佢比
利益呢樣嘢都要分短期利益和長期利益!呢個世界攪到咁仆街就係因為好多所謂「醒目仔」、「聰明人」、「精面友」只顧眼前淺層嘅短期利益,以為自己好精明!佢哋忽視甚至輕視長期利益所帶來嘅惡果到時將來就要付出超級沉重嘅代價去補救及修正!
RINO 一個
人類就係咁架啦 如果唔係都唔會有QE啦
人哋係咁就人哋嘅事啦~我哋自己盡做就算㗎啦~!
就係一路都被人揸住個袋先要睇人面色
叫你環保啲開少日冷氣都大把連登仔呱呱嘈啦
terminator快啲去做低布甸狗啦
我一直都係講客觀層面姐
歐洲幫俄佬打烏克蘭爭取低油價有冇得諗
又可以解決糧食問題又唔會得罪俄佬搞到打核戰
反正烏克蘭呢D國家存唔存在都影響唔到世界格局
如果行得通仲可以幫埋中國打埋台灣換貿易開放
到時歐洲就可以經濟起飛
但你嘅客觀對件事冇幫助呢~!
睇晒你地D回覆
竟然一句互屌/鬧都無
佢好聲好氣唔通我仲人身攻擊咩撩交嗌留返俾反社會個班做
呢度純討論 關幫唔幫到件事有咩關係
呢度任何人講既野都對件事無幫助架啦 搵野黎嘈
是但你啦,但你想象一下你同敵人打緊仗嗰陣有人喺你側邊不斷重複又重複講一啲大家都知但對你心理有壞影響嘅事實,睇吓你會點?!
表表者 基辛格 美國要執佢手尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞