阿諾舒華辛力加:歐洲不應再向俄羅斯購買燃料 向其戰爭機器輸血

103 回覆
137 Like 2 Dislike
啲解會咁

咪多撚謝灑 廢登當選

因果關係黎
2020幾時選舉呀傻西
武肺爆同油價戰又幾時呀
兩年前都唔記得定唔知呀
事實係好多美國人同歐洲人都係冇準備過支持烏克蘭要付出代價, 諗住交左稅,政府會搞掂
屌歐洲有咩用,印度狂買
邊個比人迫到盡自然會想有個deal
戰狼強如中共之前咪一樣想同美國關係緩和
一切都係講籌碼
改過名開番間舖又叫麥當勞咩?
能源收入咪就係呢個post講緊應該要令佢地能源收入都降低
冇話一定要佢爆,係要拖到佢地難以再惡落去
從2月24日俄羅斯入侵烏克蘭第一天開始至6月3日,總計100天,俄能源出口收入主要項目是原油,達460億歐元;天然氣次之,為240億歐元;其它收入分別來自石油產品、液化天然氣(LNG)以及原煤,總進帳為930億歐元。

以區域觀察,歐盟仍是俄羅斯天然氣和石油主要買家,在俄烏戰的100天之中,歐盟向俄國買了價值570億歐元化石燃料,佔俄國出口比重61%。

印度入口咗好少咋
咁咪繼續磨落去
仲有一段長時間
見山是山 見水是水
你係唔係傻架 總統選舉前哨啲戰由2019年尾已經由侵通俄門兼武肺到2020年第三季 一直發生緊

你估選舉真係一日睇結果

完全唔睇前面啲舖排
麥當勞係想講現有制裁對俄佬根本唔夠殺傷力 人地依家仲係舞照跳
唔買油就一定貴 短時間邊到搵到咁多黎頂
仲長時間拖死俄佬 你睇多次我講依家全世界物價都已經出晒事 再加劇個問題你真係覺得可以慢慢拖死俄佬?定係國民頂唔順物價嘈先?
咪睇下幾時頂唔順物價
你話我買個飯盒要2舊水
一個月電費要成皮野
相信我會頂唔順既
全部紅區
1.你知唔知其實佢係奥地利人
2.佢係共和黨
唔係你頂唔頂得順 係全世界埋單
二三月疫情個陣啲貨短缺幾日 貴少少班師奶都開始嘈 要上面即刻話保證供港貨源
如果全世界都好似支那順民咁食草皮都唔反 咪無事囉
然而事實你自己睇下過往唔同國家滯漲會有咩後果再講話頂唔頂得順
你2019就知道2021拜燈上台就唔使Trump 2020啦
做轉型就唔會到咗2020產油突然drop啦on9
講又講唔出實際點影響 係到9 spin
咁咪慢慢等
頂到d市民都叫佢地元首放棄烏克蘭咪完囉
歐洲入冬 係唔係燒咗你嚟取暖
Ok如果你係咁諗
唔係咁咪以後全世界叫俄羅斯做大佬
佢想要邊度就送比佢
如果唔交地比佢就斷全世界資源
到時又叫救命就唔好
有追開我post /起底都知 trump唔會贏

侵幫以色列搞掂灑中東外交關係2020年頭

但係內塔尼亞胡神早知邊個下屆總統

無幫侵一樣

你唔係咁純情依個世界無deep state 控制呀?
下佢而家屌緊歐洲
奧地利 佢老豆好似係納粹德軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞