[初音] Project Sekai (プロジェクトセカイ) (07) 辣殺驚仲未有可不既歌 : (

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
東雲老母勁好人,之前繪名低潮個陣都有間接鼓勵佢,叫佢出黎睇愛莉上電視,同老豆關懷既方式完全相反,老豆就用錯方法去關心個女
咁多個屋企人最好既,應該係瑞希d 屋企人,老豆老母叫佢唔想返學就唔好返,慢慢黎就得,家姐直情支持佢做既野
先唔討論點解由得個仔想唔返學就唔返係好父母

成隻驚除咗真冬老母可以話係CLS
3 pair兄弟姊妹組明明都好感情
其餘冇樣得對白、有樣出嘅都對啲仔女唔差

點會得出啲咁嘅結論
我既推論源於瑞希既人設,game 入面最左瑞希身邊既人,其他人都覺得瑞希既打扮係唔正常,根據之前既箱活,瑞希由細開始已經係呢個打扮,係初中個陣開始比人白眼,但佢父母亦都無因為佢呢種打扮而家對佢話d 乜野,正常父母應該都唔想自己個仔著女裝,但佢地無話點反對瑞希既做法,所以我認為佢既父母包容力係比其他父母高
其實even係上面講既ena老豆同埋toya老豆,都睇到係真心想仔女好

真係得mafuyu老母真係痴線操控狂
問題係其實曉山家喺全隻game入面加埋啲對白都唔夠廿句
點解可以咁簡單就無視咗其他有聲有樣有對白嘅角色話曉山一家先係最好

就算當其他團全部死嘅
瑞希只係鍾意著裙仔 個人唔難相處 成績又好
隔離繪名又臭檔又唔讀書又硬頸畫畫又冇天份
東雲爸明知個女想行條路難到癲都仲會兜個圈幫個女搭路俾佢上畫室補習
彰人成日幫個家姐 東雲auntie又nice 點樣睇到佢哋包容力低過瑞希屋企人
可能我瑞希推,剩係注意瑞希d 野
btw 發覺巴打你兜個圈話繪名d 衰野
冬彌老竇開局有少少似真冬老母
但係去到冬彌banner肯聽呀仔講嘢肯放手俾呀仔試
個股價即刻升返上去

東雲老竇個格同對仔女有少少似
把口直啲但係內心都係想呀女好

仲未計兩個老竇有地位有錢又有型 本身就有buff
https://youtu.be/YJRODxOF7XE
プロジェクトセカイ ワンダショちゃんねる #26

馬甲

星界都黎埋

呢首好撚正
老匹
btw神っぽいな應該都快啦

又有神仙打架睇
emu d 屋企人開頭都係口講對emu 做既野好反對,都而家個個變哂好大哥同老豆,生日四格勁warm
平時小惡魔開
一到時候就變受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞