[初音] Project Sekai (プロジェクトセカイ) (07) 辣殺驚仲未有可不既歌 : (

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
50中MAFUYU收工
150抽mfy+mzk
差zun帽奏寶
今次mfy套睡衣眼鏡真係
btw幾時改左服裝主人可以用埋第二款頭飾
唔記得有天井卷抽多左40下
無石抽mizuki生日喇
抽到井都唔中瑞希
3張MFY 1張奏 7歪
瑞希家姐好家姐黎
睇完漢化,好想推瑞希家姐,真係溫柔,敗筆係無live 2D ,明明emu 全家人都出哂樣,點解瑞希劇情咁小器唔出樣
係咪官方出公告講嘅野?

第一次見官方要出公告解釋番,睇黎大家都好不滿今次硬改設定
經過今次,會唔會反映到原來呢隻驚原來咁多玩家都咁關注個劇情,不過以手機驚黎講,pjsk d 劇情真係唔錯,每個角色既人物設定都寫得好深刻,我到而家仲玩緊,有一半都係為左睇d 角色劇情,唔知到執個下,官方會肯講瑞希既秘密未
改之前既劇情黎配合今次既活動劇情
睇黎仲有排燒
改得好核突,明明改少少今次既劇情咪算,解釋得又柒
今次活動寫多d 點解瑞希以前既經歷仲好,而家剩係講過以前瑞希有同家姐一齊戴上緞帶影相,之後因為一d 事,令瑞希放棄左自己最鐘意既緞帶,變左活動既短髮look,最後家臨飛之前比左卡面條緞帶佢,希望佢有一日會戴番,如果詳細d 寫番細細個既經歷就好
終於得閒睇完 今次劇情好長睇得出其實都好有心機寫
可惜有吃書情況出現
今次劇情其實就係いつか、絶望の底から
上次奏寶箱活既延伸 雖然今次係瑞希活
但主題都係25時初期成團既經過
上次k雪主場 咁今次到瑞繪其實都好正常
本身我比較偏向cp廚 唔係好明單推人既不滿
所以呢部份就唔多講
至於瑞希既秘密睇左咁多期活動
都知官方唔會講明嫁啦

btw真冬老母肯定係到偷聽個女做緊乜
隻驚執都唔會講瑞希既秘密,拖得就拖,等玩家自己諗,雖然咁多劇情都暗示瑞希既性別係乜,但都想官方比番個真正答案我,作為瑞希推唔希望最後個答案同我諗既唔同
無望清楚就買左月卡 希望打得晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞