再有非裔加入歐洲王室, 黑人男巫師與挪威公主訂婚引爭議

173 回覆
30 Like 222 Dislike
Conan:
所以先唔明
美國巫師淨係諗到KKK
但係又係非裔
個血統咪又係ff出黎
做到皇帝既人d 血勁d
佢個仔d血又勁dd???
咪又係dna 朱元璋個仔係咪d血統好矜貴
係現今對女來講黑鬼真係好搶手,有被迫害光環,操少少就大隻,碌鳩勁大,D女一見就流口水

對男來講東亞女無鬼妹咁粗獷,斯文唔會鳩叫女權,纖細柔弱,比你撞到個大波嘅就贏埋鬼妹係身材方面嘅優勢,老婆來講一流

相反東亞男就宇宙殘種,日本男好少少因為有文化實力光環,但基本唔係肥到仆街就皮黃骨瘦,碌鳩又唔夠粗,東亞女鬼妹都揀鬼佬同黑人,東亞男真係無撚用

至於無人要嘅女種族就.....唔敢講因為講完就會俾人話 racist
咪臭係
好似之前港產王妃文雅麗走去玷污丹麥王室血統
好彩離咗婚,不過仲留咗兩個混血子裔
非洲陳振聰?
如果唔講你真係睇得出有亞洲血統?

講緊血統喎
佢兩個係文雅麗嘅仔呀,齋睇樣真係唔覺有亞洲特質
同黑人結婚冇問題
但點解係巫師
關你乜事?你係人哋國民?你係乜水人哋挪威國家嘅嘢你憑咩講接唔接受?

事頭婆萬歲
一定唔接受咩啲人勁open
乜春呀
人哋講純血論
你就講乜睇落去白唔白人
現代歐洲皇室無實權,唯一作用係俾小報爆八卦料同俾人譏諷恥笑,同一般豪門有錢人冇分別
你一早就assume咗歐洲皇室=最好
你都未歧視人就先歧視自己
老老柒柒 我真心歧視力架 低智 衝動 醜
黑人都入3K黨
定係祭品嚟㗎
個傻仔唔知英女皇都有德國血統 一戰個陣仲係所有歐洲皇帝都同維多利亞女皇有關係
香港出過歐亞混血丹麥皇妃文雅麗
你咪又係睇佢係乜色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞