New Balance 討論區 (43)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
隻色好撚正
有,多年用家
N年前著996 998已經有用
到依家990v3 2002r都keep住買返佢嚟噴
991gl係正既
想買對992gr / 990v3 grey MIU 巴打們會推介去邊到買?
同埋個價位正常係幾多?
上carousxxx見有人放992gr $1400 仲要有bodega單
巴打係邊到買993?
仲低過行貨價
仲要係全新 心諗勁奇怪 除咗stockX仲有冇邊到可以買
990v3 美國官網補左貨
991真係咁唔好著?換280會唔會好啲?見991呢排出咁多色有啲心動
求教 可以點樣運黎香港 新手第一次係us買
當我冇講過 官網冇我size
網店集運 有現鋪
係代運定代購?介唔介意開名推介下
代購 gxxhxxxxl 名就唔開全部啦 都幾出名 自己google 下
Thanks bada!
但要等成個半月 心急想要既諗諗
唔知依家洗唔洗
NB HK 993 $1899

US先200usd
之前上網睇話好似幾好用 我噴咗對2002r灰色 有小小一撻撻咁想請問下幾多個月噴一次?
想問平時啲鞋著開us9.5 eu43
係唔係買L碼穩陣啲
佢instructions好似寫噴一次last到幾年
我嘅經驗又真係頂到好耐下
但如果你對鞋係貴少少想錫住嚟用嘅
咪一年或幾季補噴一次,噴前清潔一下表面先

我噴完對990v3灰又唔係好覺
仲有本身麂皮特點都係有唔同顏色層次噉
或者跟佢instructions噉噴完落麂皮度輕輕掃下佢等佢啲水滲入去啲皮度
Btw仲有樣建議就係噴完記得即刻抹走啲喺3M物料surface上面嘅水珠,因為乾咗會見到啲水漬喺表面
買o size再修一修剪鞋頭個位
啱啱先幫對2002r換rcp 280
因為我之前買過對rcp150 唔使修剪都fit到落nike同adidas啲鞋度
但俾人扔左 唔記得買左咩碼

另外想問下有冇巴打有xc72 係唔係同nike,adidas 同碼就ok
幾時開始賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞