UFC 集中討論區(22)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
輸做馬
個頭爆頭豬頭咁
嘩睇返果場佢係第一次打ufc, 都同小小鷹打到咁激真係好犀利
小小鷹真係打title
都正常既
小小鷹控制又無小鷹咁勁,站立又麻麻地
我覺得會有d似弱化版狼王打強化版burns咁
哈薩克佬加油
羸埋呢場下場打cumshot啦
咁安排會唔會太快
打Luque或Cumshot/Belal輸家機會大啲

Btw, 巴打估Arman贏埋呢場會打邊個
佢如果聽日convining win贏埋top 10差唔多啦
兩個undefeated咪好睇
someone's 0 has to go
(colby又唔知扮concussion到幾時)

155 鬼咁亂 dustin又做逃兵
打dariush囉 原本以為islam同佢打
點知白狗放islam去打帶了
鑽石而家係咪淨打money fight
Islam打帶未有官方source
希望係假
覺得如果Islam成功拎冠後會好悶
唔識宣傳 站立唔好睇 GNP又同小鷹冇得比
幾時打
islam有一場同人打地
我覺得55波感覺上佢唔係真係咁勁
仲要俾人摔低
就係聽日打個Tsarukyan UFC debut同islam 55波
https://youtu.be/HgRhJCOdvpI
yes 係佢我覺得burns同狼王打果場都幾有啟發性如果islam鎖唔到腳,好容易會俾人降伏,而且感覺oliveira打下位更加smooth

islam站立又麻麻,唯一睇下oliveira個chin夠唔夠硬食islam既拳
好記得睇到我
應該連islam自己都預可以輾壓新仔, 點知仲比人反wrestle
Tsarukyan真係只輸少少經驗
今日有冇人睇
又守得幾好
呢個Nurxxxxxxxx幾勁wor
有呀 shavkat, arman 同鷹家幾個未來 champ料幾好睇
啲人話係twister 但係我睇唔明
岩岩果場同奧師傅贏鑽石一樣
main event
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞