UFC 集中討論區(22)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
叫成龍同佢打,Jon jones打女人嘛
我覺得黑龍贏到會長,打Striker鬥打點黑龍好難輸
慘到做物管,相比下Tyson真係好好彩
mayweather咁又去日本搵銀了
五月天本身都係聰明人,Tyson係肌肉白痴

Gane vs Tuivasa 唔係ppv
就算Bulk到上去又未必keep到依家咁靈活,又冇咗手長優勢
上場打波蘭都仲好快,會長無TD打站立黑龍唔驚
ON9二人組
我寧願睇多次yan
咁快比條禁藥狗打帶 明明佢同sandhagan都只係55波

#BREAKING: Aljamain Sterling's next title defense is being finalized vs. T.J. Dillashaw at #UFC279 🏆 10 Sep

Full details: https://t.co/5U6J35AIyL
yan嘆緊family life同埋唔識英文真係好難炒作 雖然見佢twitter串得有文有路
yan打sandhagan嗰場真係頂級
yan次次都好睇 但次次都慢熱
改到呢樣就完美
成日搞到後面幾round冇容錯 特別係vs sterling 2嘅第一round
但係佢嘅打法又真係要冷靜讀一陣對手先
咁想捧多個支人上位咩

FUN FIGHT ALERT 🚨🚨
Song Yadong vs Cory Sandhagen
Main Event | September 17 | via @BigMarcel24

輸啦

Sandhagen 打yan都係只輸decision
Katter輸左
呢場fight night咩事 勁多finish
不過完全無人討論
Holland個d ace choke輕鬆到
手長做真係勁易
下個禮拜有shavkat
仲有arman
出道戰輸小小鷹後五連勝
覺得呢兩位會係future champ
打islam都係55波 呢個真心勁
有無人知佢輸咩?
對手打到豬頭又係咁中拳都輸
emmet 贏在.....大動作
katter中拳時又真係反應大啲嘅
比人印象係差咁啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞