[燒錢台]手袋分享區(81)請善用不推文回覆

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
有次著厚衫試孭23,腋下孭仲要夾住個袋即換25
display 嚟?定真係有
有,係display貨,不過唔係當新品擺當眼處,擺係玻璃架旁,唔知係咪隨時拎比客人睇。同場有人試CF,SA都拎新品CF比客睇,當然話數量好少,無咩貨
唔好以為我睇嘅世界非黑即白,個光譜有好多可能性發生。

我見過唔少拎pictotin + pop h嘅女面上掛住趾高氣揚嘅咀臉,以為周圍嘅女會羨慕佢。係呢撮人影衰其他無辜嘅用家。唔係我踩全世界用picotin + pop h嘅女
你姐係話後生仔女同藍領襯唔起名牌?
要中產同高學歷嘅先有所謂嘅”品味”去拎名牌
咁其實你嘅諗法仲膚淺過你聲稱用名牌包裝自己嘅人
不過我都會尊重你嘅睇法,亦都會尊重一啲為自己可以擁有更多而努力嘅人
咩款呀?
講嚟講去我只係睇唔起啲人以為自己買三幾樣貴嘢就以為可以為自己面上貼金,趾高氣揚

相反,唔少有錢人著Tom Ford ready to wear都好humble,其他人都未必睇得出

有啲巴絲就對號入座又負皮又寫argument
其實你會唔會諗多咗趾高氣揚嘅嘴臉 同埋以為人哋會羨慕 呢啲都係你感覺
係啦,我誤會咗佢,全香港一個閪人都無,最閪係我
你見過=人哋真係咁

有超能力
你哋心哋善良,唔會睇到呢啲嘢,對任何人都唔會有負面嘅first impression,成世人都唔會一眼睇到陌生人嘅瑕疵

我個人衰,睇人都係衰,我沾污咗個post。
Lady dior藤籃款
樓上個白卡婆好恐怖
陌生人嘅瑕疵唔得閒理會
我只會睇衣着打扮同個袋襯唔襯
但唔會諗後生仔揹名牌就係想「高攀」囉
你仲兜
講一個scenario唔洗針住,其實有邊個會蠢到覺得後生=窮
係咪男女思維之別呢?呢啲問題都要花時間深究?
其實重點都交代完啦,覺得我認知有問題咪當我鳩噏,完咗呢個話題算囉大家又唔係心理醫生,更加唔係會帶我去睇醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞