[燒錢台]手袋分享區(81)請善用不推文回覆

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
C真係當制服袋咁揹
行一轉尖沙咀包你見到5個picotin
加價加左勁密 加撚到好跨張
拎picotin本身無問題,都有唔少有品味嘅中產少婦用。但做咗咁多年人邊個真有錢邊個係高攀點都睇到七八成。好多後生女拎個picotin + 戴條pop h就以為自己有光環,真係笑死
Dior 依家係咪無人買啦
但個人唔喜歡
諗住放出去買過第二款
點知擺咗幾星期都無人問津
Dior 人影都唔多隻
CF mini 都好多點解佢哋咁易買到
後生女用個2萬幾picotin都話人高攀!?
唔好咁膚淺以為後生一定窮,上左年紀就一定有錢
你理解成咁,同你都係溝通唔到
老實講幾萬蚊一個袋
依家又有明星效應
鐘意嘅返幾個月pt都買到
點為之高攀呢
又唔可以話高攀嘅 但如果望落唔襯無貴氣 幾貴都係假
唔知你係咪絲,你試吓問吓啲閨密,如果喺交友app識男仔,見個男仔五觀端正,戴隻勞,諗住佢都disciplined儲到吓錢買隻勞慰勞自己,傾落先知佢做廚房或者保險基層,會唔會用你呢把尺繼續欣賞吓個男仔,俾個機會發展吓
邊個定義襯唔襯? 自己鐘意就得啦
咁又點做廚賣保險都可以收入好高 估唔到巴打都會咁白鴿眼 另外就算收入低都可以好disciplined 去儲錢慰勞自己㗎收入低呢世都唔買得貴嘢仲有我欣賞陌生人 唔代表個個陌生人都當交友app識仔咁看待
我又窮又讀得書少,但我唔係傻,知道華人社會百態係點。出#934之前已經知道有好多人會唔啱聽,你遲啲睇吓負評量就知。

喺#934留負評嘅人,更應該睇睇#942檢視吓自己把尺係咪真心一致。如果係同您一樣咁一致,我真心尊敬你哋每一位,因為你係香港少有嘅善心人
唔會~我164cm高,cf25孭上身剛剛好!我覺得cf23細咗啲
我156高用25 23都覺得ok 分別不大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞