[STAR1唯一BAE] SISTAR討論區 (2) - 夏日女王孝琳7月CB大發!!

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
佢單飛咗加埋19年單嘢之後成個人都好感性
睇蒙面歌王 金九拉叫佢唔好成熟
繼續活潑 得得戚戚咁 好多人都係因為咁鍾意佢
經過19年件事見佢成個人成熟咗
依家先明點解金九拉會咁講

Btw另外3個可唔可以都開bubble
想搵返金九拉同佢講嘢嘅片段 但搵唔到
咁啱見到部分中字 過氣女團人氣不及鐘旼 要痴人哋fans整嘅中字
https://twitter.com/officialhyolyn_/status/1538695763462881280?s=21&t=7DABtt85xobJ_Wif8N1pnA
新聞重點
憑借著如此火熱的人氣,孝琳在7月即將回歸,準備正式回歸的同時,將通過Weverse社區與粉絲們進行更加活躍的溝通。

除了和粉絲們溝通之外,孝琳為了紀念社區開放,還將從6月22日到29日進行主題標籤的發表活動。如果將孝琳想聽的翻唱曲名和理由與標籤(#HI_HYOLYN_FROM_BAE)一起共享,將通過抽籤的方式向3人贈送新專輯簽名專輯,向另外3人贈送未公開的簽名拍立得照片。

另外,通過活動選出的孝琳的翻唱曲視頻禮物將在Weverse獨家公開。
本身個平台係收錢?
以為要比錢 諗住bubble咁月費
無用過唔識
原來係出mini album
估佢會學say my name扔晒啲舊歌入去
一首layin low
一首waka boom
一首a-ha
得一首新歌
有碟買就心足
太辛苦要催眠自己

去埋水源
孝琳係咪好得閒成個鐘non stop 覆comments
痴能線 追唔切佢講咩

我幫佢影嘅
好靚
佢都唔係traveling alone

昭宥嘆酒店 一集圓過一集
宥第一次睇lachica以為佢哋係姐姐
諗起Sistar形象強勢 第一年出道
就畀前輩問係咪出道第4年
好鍾意佢哋成日將Sistar 掛喺口邊
啱啱睇完籃球最後一集 聽咗勁多次Sistar
成日講member 但係唔合照唔重組
班女人好衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞