[STAR1唯一BAE] SISTAR討論區 (2) - 夏日女王孝琳7月CB大發!!

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
係無跳過
眼妝化到眼大大咁定係filter
今晚會唔會有預告呢
以為suppose comeback 嘅錄音都搞掂曬
但佢好似呢幾日仲忙緊呢樣嘢咁
外國bae問佢幾時有賣album條link佢都話我唔知
呢半年都忙上節目 似QD完先有時間執歌
佢份人太過完美主義者
肯定要改到啲歌啱心水為止
所以催佢都無用 不過我諗相應該影好晒掛
個個節目夏天都播sistar
淨係睇到人地cover 原版就睇唔到
唔知孝琳comeback會唔會搵班女challenge
今年最後機會 再無就唔洗期待今年合體
Gotta go同summer佢地都識做
諗今次應該會掛

夏天派冰
想像唔到
好難估佢歌路
等試聽先知
樓主好幸福請夏同孝琳同期comeback
有同台睇先幸福 但應該無
有一秒睇錯以為係請夏cb相
覺得都似係佢會行嘅路線
睇清楚原來係孝琳
佢永遠都會有surprise
11點一齊彈晒出嚟 差啲撈亂晒
最愛嘅兩個女人
音放完場有冇得企埋一齊睇下
排幾百成績叫好?(利申唔知
一到夏天就升咗幾百個
算好啦 仲有人記得過氣女團
4日,所屬公司Bridge通過官方SNS頻道首次公開了將於18日下午6點通過各種在線音源網站發行的孝琳第三張迷你專輯《iCE》的專輯名。

孝琳的第三張迷你專輯《iCE》是宣告"唯一女王"孝琳回歸的專輯。就像在炎熱的夏天人們最常去的冰塊一樣,"iCE"由讓人想起夏天的音樂組成,宣告女王的回歸。在這次專輯中,還投映了雖然酷但溫暖的孝琳的形象。在舞台上以比任何人都酷的"top performer"活躍,在下面負責照顧後輩的孝琳將通過"iCE"展現反轉魅力。

在一起公開的照片中,孝琳用足以讓所有東西凍僵的眼神凝視著大眾,而讓人聯想到冰涼的照片則讓人關注孝琳今年夏天又會通過哪首歌成為"夏季終結者"。

另外,今年夏天以比任何人都涼爽又火熱的《冰皇后》回歸的孝琳的第三張迷你專輯《iCE》將於18日下午6點通過各大音源網站公開。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞