[BYULHARANG]金請夏討論區(3) - 金請夏2022年有回歸!! 出道5週年快樂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
以為就出榜嘅時候 就升返上88
仲好記得初一位嗰日

睇到小妹都想染髮
你再扮女人…
咁靚 唔怪得係敏感內容
仲有1名可以跌
想知今次公司做錯d 咩

今次完全冇人聽上次bicycle已經炒左
以前都會係街周圍買廣告位做宣傳
今次咩都無 出歌都無人知
星期一出歌 showcase得記者發問
連舞台都無
之後連cb schedule都係牙酒自己提公司
先有人做野 但係upload錯野
po完有錯野 del完再po po幾次都係錯
尋日搵fans參加預錄 咩info都無
靜雞雞9點upload 原來10點就截止
Fancafe唔升級會員級別
永遠都係得少少人去到
但係呢班人唔一定會去到音放預錄
次次都勁少人入場

仲有好多好多on9野 佢快啲離開公司
俾少少時間首歌同夏啦
歌都未開始打 仲要有認哥 上次真係乜節目都無
呢一兩年都係靠打歌同逆行先係正常
Twice Solo , STAYC , 宣美全部都係
一空降就大爆真係當紅一線先做到
無話唔比時間 無話要佢空降爆紅
因為好多都係公司問題 唔關牙酒事
但首歌連showcase舞台都無啊
一開頭點宣傳先
而且有啲基本宣傳係應份要有
今次連燈柱廣告掛街邊都無個
就咁話出歌 出正規二
不停做錯野 仲夠膽話在意成績
要為成績嘅話 一早就唔會追牙酒
個個都知佢擺咗好多心機
先至今次嬲公司嬲得咁勁
平時鳩up下先flopflop聲啫
只係想佢快啲完約走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞