(多圖)好心冇身材咪撚著瑜珈褲出街啦

580 回覆
1257 Like 565 Dislike
咩年代呀,覺得人出街著得樣衰就要擺上網屌
人地著住瑜伽褲對你奪命較剪腳就話啫,行過比你望到就又呢又路,仲on撚9過啲見到同性拖手就話唔識教仔嘅耶撚
諗起瑜伽褲就諗起呢張
你都講咗咁多ON9野啦有幾唔得閒唧
其實唔怪得啲人話連登仔仇女
人哋著乜都關你哋事 人哋男朋友都未出聲 幾時到你班毒撚係到品頭論足?

唔好話 張相咪睇到條仔個樣幾無奈
如果佢條仔係有意見 個女仔就唔會著呢到衫啦

有冇諗過其實影個條友先係最大問題呢
圖文完全唔相關 純粹為呃like就要po人哋出嚟?
先不論有冇身材
Yoga pants真係唔好睇 冇美感
有身材就話人臭雞唔檢點露閪型,無身材就話人不堪入目太過自信,人哋著咩關你撚事咩
計埋戴口罩同後生加分

條女點都有起碼5分

擺張相上tinder , 肯定唔洗一陣就99+
有啲香港女人真係好奇怪,係完全唔話得一講中痛處就發癲咬人話人識條春,女人係咁,男人要咩咩咩

反而男人比較少呢啲人,俾人講中咗咪一係收皮,一係努力啲進步唔好俾人睇死
睇波一定要踢到球皇級先可以睇波評波?

其實佢個腩冇乜嘢
係冇波重要deep v低胸先難頂
你以為個個女仔都咁撚專制咩? 唔好一竹竿打沉一船人先得架大佬
改日文名叫人睇動畫
加薄短裙都話得岀
時裝車禍
全身薄短裙wo
對住on9仔唔洗點用腦覆咪冇乜所謂
吓,有身材會好多正評同推爆post囉
話人唔檢點個啲應該係女人黎
叫佢試下著到咁入馬會貴賓廳囉

你唔好話瑜珈褲
你著牛仔褲,
門口保安都叫你返屋企換條西褲先返過黎

啲人都戇鳩鳩,
瑜珈褲係做瑜珈個時著,比你著出街架咩?

大佬佢唔尷尬,就真係人地尷尬
點解要人地男朋友出咗聲我哋先可以出聲?
佢買起咗條女肖像權定嗰度係條仔嘅私人地方???
你啲港女思維都幾特別
無錯人哋著乜唔關連登事
但連登都有言論自由
老實講拖住條咁既女出街真係好失禮
佢係咪純粹想反女權
姐係薄到透入面個套嘢岀黎?仲肉酸過佢而家呢套喎
咁即係你都承認自己上面講野全部唔用腦啦
平心而論
只係針對你要講得咁白
係 呢d位真係覺得香港人好垃圾
快樂永遠要建築係踐踏人地既身上
心理好有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞